Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki kérdés. Egy hónap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki kérdés. Egy hónap alatt két férfival feküdtem le..?

Figyelt kérdés
Tehát egy hónap alatt két férfival feküdtem le és sajnos terhes lettem. Nem tudom ki az apa. Mindkettő a munkatársam és jó barátok…
2023. szept. 16. 22:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
Ha már így áll a dolog, akkor én is megb*sználak. A gyerek már tutira nem az enyém lenne, szóval miattam már nem kell aggódnod. Nyugi, elég jól nézek ki ha ez segít! :)
2023. szept. 17. 01:05
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
6os vàlasz mindent visz
2023. szept. 17. 01:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind1? Elmész abortuszra, és így ennyi!
2023. szept. 17. 04:48
 14/25 Noren1989 ***** válasza:
76%
Hànyszor mondtam màr, h csak seggbe???😉😶😶
2023. szept. 17. 05:05
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Vetesd el.
2023. szept. 17. 05:57
 16/25 anonim ***** válasza:
89%
Kamu
2023. szept. 17. 06:01
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Amúgy ha csak nem egy héten belül volt a kettő, akkor azért elég jól lehet következtetni, hogy ki volt a befutó. A mai uh vizsgálatoknál ha megfigyeled, nem csak a baba pontos korát, de a becsült fogantatási napot is írja a gép. Nálunk stimmelt is napra pontosan.
2023. szept. 17. 07:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Az egy hónapot harminc napra érted, vagy egy adott hónapra?
2023. szept. 17. 08:20
 19/25 anonim ***** válasza:
7%
Tartsd meg! Nem a gyerek tehet róla, hogy az anyjának nincs tartása. Joga van az élethez. Ha akkor nyitott voltál a két férfival, akkor most is legyél nyitott, és mondd el nekik. Aztán hord ki a babát, neveld fel az apjával vagy egyedül. Vagy add örökbe, akkor nálad felelőssebb szerető szülőkhöz kerül. De a te vétkedért ne ő haljon meg. Remélem nem akarsz gyerek gyilkos lenni. Ha a gyereked idősebb korában tennéd meg szétvernének érte a börtönben. Tudod a csitrit a felnőtt nőtől az különbözteti meg, hogy akkor is bátor, és felelősségteljes tud lenni, ha már gond van, és nem csak addig, amíg minden happy. Ha sikerült felcsináltatni magad, akkor vállald a következményeket, vagy neveld fel a gyereket, vagy add örökbe, vagy fogadd el, hogy nem csak szajha, de gyermekgyilos is vagy.
2023. szept. 17. 08:51
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

19

"Tudod a csitrit a felnőtt nőtől az különbözteti meg, hogy akkor is bátor, és felelősségteljes tud lenni, ha már gond van,"

Igen, azért fogja az elvetetést választani, mint felelossegteljes dontes te f*szparaszt!!!!!

Jut eszembe, ha a nőket kotelezed a felnevelesre, a férfit miert nem???

2023. szept. 17. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!