Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig "elítéltem", nem néztem jó szemmel akik 14évesen szexelnek. De most én vagyok ilyen helyzetbe! (? )
Eddig "elítéltem",nem néztem jó szemmel akik 14évesen szexelnek.De most én vagyok ilyen helyzetbe:/ Van egy pasi,idősebb nálam ( 20éves ) nagyon szeretem,már 2éve.Nem tudom mit tegyek,mer eddig nem is gondolkoztam azon,hogy 16éves koromig elvesztem a szüzességem..:S
Ti voltatok már ilyen helyzetbe? Mit tennétek?
15/L
Én lefeküdnék vele de én fiú vok és sose értettem ezt a szüzesség körüli felhajtást a csajoknál :P
Egyébként én 14 voltam amikor elvesztettem és egy 14 éves lánnyal és egyikőnk se bánta meg pedig nem voltunk sokáig együtt.
17/F
szereted 2 éve, vagy 2 éve együtt vagytok?
ha szeret, ki tudja várni azt a 16-ot
majd ha elmúlik minden kétséged, akkor tedd meg
szereted 2 éve, vagy 2 éve együtt vagytok?
ha szeret, ki tudja várni azt a 16-ot
majd ha elmúlik minden kétséged, akkor tedd meg
-->
nem vagyunk együtt,csak már 2éve odavagyok érte :D:)
Miért? Mi lesz akkor, ha 16 éves korod előtt elveszíted a szüzességed? Automatikusan ribi leszel? Ne nevettessetek már.
Ez a korai ribancozás azokra a lányokra vonatkozik, akik olyan korban, amiben te vagy minden héten mással szexelnek. Attól nem leszel az, hogy 15 évesen elveszíted.
akkor?
hogy lenne ebből szex?
oda akarsz menni, hogy "hello, nálam vagy nálad?"
??
akkor?
hogy lenne ebből szex?
oda akarsz menni, hogy "hello, nálam vagy nálad?"
-->
neeem :) most úgy néz ki,hogy összejövünk...:)
Egyszer összejöttem egy lánnyal azt mondta hogy 18 éves.
Én akkor voltam 22.
Kicsit berúgtunk, vagyis én, de a csaj ....hát be is hányt :D
fölvittem a karomba a lakásomra, lefektettem az ágyba és gondoltam , hogy na ma már nem lesz semmi. Vissza is mentem a haverokhoz. Majd jó későn hazamentem.Befeküdtem mellé az ágyba, ránéztem, na mondom elbasztam kicsit többet ivott a kelleténél és próbáltam aludni.
de közben a csaj elkezdett mellettem masztizzni.
Na hát nem kellett több egyből megtörtént a dolog.
Utána még átjárkált és vadul sexeltünk.
Láttam hogy a csaj nem kezdő, mivel elég tág volt és popsiba is ment a dolog.
De eltelt egy két hét és utána kiderült hogy a csaj nem 18. hanem 15. :S:S :S
Mondom ááááááááááááááááá
Végem, lesittelnek, meghurcolnak.......
Nem mertem vele szakítani mert ha szakítok, könnyen bajba sodorhat. De jó fej volt szerencsére.
Lekoptattam és nem volt semmi gáz. Jó parti volt amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!