Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tobbszor megcsaltak mar masok akkor jogos a gondolatom?
"elutasitottal tobb embert is az erkolcsi gatak miatt"
Kár volt. Azt kellett volna elutasítani, aki mellől elvágytál.
Érdekes kérdés, sokféle oldalról meglehet közelíteni.
Egyrészt, ha valóban sokan megcsaltak, érdemes lenne megvizsgálni, hogy milyen embereket választasz. Lehet, hogy pont olyan típust, akiktől többet nem is várhat az ember. Viszont, az is lehet, hogy te csinálsz valamit nagyon negatívan a kapcsolataidban, amitől menekülnek. Pl. beteges féltékenység.
Hogy reagálnék a megcsalásra? Jelenleg nem tudom.
Régebben teljesen kiakadtam volna, összetörtem volna. Szerencsére nem történt megcsalás vagy nem derült ki. A legdurvább az volt, hogy egy régebbi barátnőm melltartós képet küldött egy külföldön élő srácnak. Eléggé szíven ütött.
Aztán telt az idő és rájöttem, hogy az emberek elég negatívak, nem lehet velük mit kezdeni. Úgyis csalódást fognak okozni. Most már nem tudom pontosan, hogy reagálnék, de kicsit úgy vagyok vele, hogy legyen inkább meg az őszinteség. Aztán néha becsúszik ez meg az.
Ráadásként, a tapasztalataim miatt férfiként a részemről már nem hagynék ki egy lehetőséget sem. Egyszerűen átlagos férfiként nem éri meg kihagyni egy jó lehetőséget sem, mert nem mindennap esik az ember ölébe. Amíg egy nő bármikor találhat jó pasit szexre, addig egy átlagos férfi nem. És mivel, a vége úgyis az lesz, hogy a másik elhagy, félrelép vagy ilyesmi, akkor miért ne tenném én is ezt?
Szóval részben teljesen megtudlak érteni.
Totálisan rosszul gondolod szerintem.
Ha más lop, én is lopok/ lophatok elve ez.
Én következetesen nem akarom megcsalni, akivel vagyok... akkor inkább szakítok.
Mondom ezt úgy, hogy mindjárt az első kapcsolatban (5 év) megcsalt a barátnőm.
A másik megcsalása mögött sok minden van/ lehet, tudom, hogy az élethelyzetek mindig mások, de a megcsalás nálam a bizalom, őszinteség , és a tisztelet próbája, ha megtörténik, azoknak a vége is egyben.
Anélkül meg megszűnt párkapcsolatnak lenni számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!