Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársam rácsapott a munkahelyen a fenekemre?
"A kontextus leértékelődik, a reláció végtelenül felértékelődik." Teljesen ideillő a puzséri bölcsesség.
Lehetetlenítsük el, tegyük tönkre, vegyük el tőle a munkahelyét, hajrá. Újabb bizonyíték, hogy mennyire tönkretette a nőket az extrém feminizmus. A nők nagy része egy megszomorított zombi lett, aki inkább meghalna, mint hogy egy pillanatra elengedje magát, ne adj isten egy pillanatig tartó alárendelt szerepben összenevessen egy férfival, vagy csak egyáltalán vegye a poént. Mindent véresen komolyan kell venni, ha valakit megnéznek egy vonaton, az már gyakorlatilag szexuális erőszak, de legalábbis tegyünk úgy, mintha az lenne.
Aki ezeket komolyan gondolja, azok szerintem dédelgessék egymást valami elmeosztályon, de komolyan. Normális férfiak már nemhogy nem tudnak nőként tekinteni, de lassan undorodnak az ilyen erőltetett, mélabús SJW bohócokkal, és ez már nem is kifogásolható reakció.
Igen. Micsoda extrém elvárás, hogy a beleegyezésünk nélkül ne fogdosság az intim(ebb) testrészeinket. Egészen elborult igény, nem is értem, hogy hogyan fordulhat meg ez bárkinek is a fejében.
Puzsér meg nagyszerű példája az intelligens és jó verbális képességekkel bíró, de félelmetesen elfogult ember törvényszerű elbutulásának. Lásd: a kapitalizmus mindig megzabolázásra szoruló sátáni képződmény, kivéve, ha nők szarul keresnek, mert akkor ez a helyes világrend. (Jelzem, én kapitalista vagyok, de nemcsam akkor, amikor a nők megszívják.)
És nem, 21-es, akkor sincs rendben a másik testét az engedélye nélkül fogdosni, paskolgatni, ha szerinted ez természetes. Nagyonis megérdemli az ilyen, hogy kibasszák, mint macskát szarni.
"Ez egyenlő azzal amikor Józsi bácsi megfogdossa a csinos új gyakornok lányt"
Igen, pontosan egyenlő. A szexuális zaklatás nem attól zaklatás hogy vonzodok e a másikhoz vagy nem hanem attól hogy akarom e vagy nem. És tortenetesen ha vonzodok valakihez akkor se törvény szerű hogy akarom hogy fogdosson.
#21 biztos neked is van valami aminek nem örülnél ha veled csinálnám de nem is lenne bajod tőle. Pl csikizes, haj húzás, csipkedes, akármi. Ha egyszerűen nem akarnád hogy csináljam mert ezért vagy azért neked kellemetlen te se nevetnel rajta hanem rám szólnál. És ha én meg leszarnam hogy neked ezzel problémád van? Benned is felmenne a pumpa.
Nem beszélve arról hogy aki engedi a férfi kollégának a seggre pacsit, pláne ha még röhög is rajta ahogy javaslod az a következő pillanatban azon kapja magát hogy már a mellét fogdossák. Azt hiszed hogy ez megallna egy seggrepacsiban? Ezzel puhatolja ki hogy a kérdező kapható e a dologra..
Ez a józsibácsis példa krvajó. :D Tehát voltaképpen azt állítod, hogy a fiatalabb/jóképűbb férfiaknak elnézhető a zaklatás, egy öregebb/csúnyább viszont húzza meg magát.
Nos, szerintem egyik sem tolerálható, és rohadtul nem akarok egy olyan világban élni, amelyben nem a tettek, hanem a kor meg az arcberendezés határozza meg, hogy valami bűncselekmény/szabálysértés vagy sem.
Menj a hr-hez, legkozelebb massal se fogja csinalni. A lenyeg hogy nehogy mindenkivel megtehessen, lenezzen.
Allj ki magadert, remelem majd nagyon meg fog felelmiteniba fonok, aztan jo kussban lesz.
Most nem tudom hogy szellemi problémákkal küzdesz, vagy szándékosan forgatod ki a szavaimat, de természetesen arra gondoltam ezzel, hogy a fiatal lány és Józsi bácsi között valószínűleg nincs flörtölős viszony, míg jelen helyzetben, mint írta VAN KÉMIA.
#28 és akkor mi van?
Attól hogy van kémia még nem kell megtapogatni a másikat. Normális ember randira hív. Normális ember azt fogdossa akivel kapcsolatban van.
És mikor a kérdező raszolt még mindig kerhetett volna elnézést mint hogy elviccelje a nagyon félre sikerült probalkozasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!