Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkatársam rácsapott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársam rácsapott a munkahelyen a fenekemre?

Figyelt kérdés
Jóba lettúnk, az egyértelmű volt, hogy működik a kémia köztünk, Régebben bejött nekem, de ő foglalt. Most elment mellettem és rácsapott a fenekemre, én rászóltam, hogy hé?, ő nem vette komolyan, azt mondta seggrepacsi volt. Gondolom nem tisztel engem egy ilyen ember. Azon gondolkodom, hogy beszélek a vezetőséggel.Ugye, ha ezt nem állítom itt meg, bolond vagyok? Vagy ti viccre vennétek?

#popsicsapás
2023. szept. 14. 13:33
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Igen, ez is érdekel, hogy van e ebben egy olyan felém, hogy na a kis hülye? Vele meg lehet ezt tenni...??? Mert ez a lényeghogy ezt nem akarom.
2023. szept. 14. 14:31
 12/34 anonim ***** válasza:
18%
Ha egy vagány csaj lennél egy pofonnal elintézted volna, és egyértelművé tetted volna hol a helye. Ráadásul úgy hogy még szexibb kisugárzásod legyen. Ez az ovodás nebántsvirág árulkodás hogy jajj megyek azt megmondalak ennek meg annak, elég kiábrándító nekem. Arról árulkodik hogy kiállni sem tudsz magadért, csak más szoknyája mögé tudsz bujni. Nincs vér a pucádban?
2023. szept. 14. 14:48
 13/34 anonim ***** válasza:
83%

12, az jó, egy normális helyen akkor a pofozkodót is kivágják a helyről, nem csak a tapizót...

A normális munkahelyi kultúra pont azt hivatott elérni, hogy mindenki biztonságban érezze magát, ne kelljen kardoskodnia, ne kelljen a bullyingolókat meg molesztálókat legyőznie. Ezeket az arcokat egyszerűen eltávolítják a helyről és kész. Ha valaki eg ymásik munkavállalót bánt, az magát a céget bántja és mint ilyen, felelősségre vonják.

És akkor lehet foglalkozni a fonos dolgokkal, nem kell bszakodni, hogy az ember kiálljon magáért meg másokkal versengjen eg yolyan helyen, ahol erre semmi szükség.

2023. szept. 14. 14:57
 14/34 anonim ***** válasza:
85%

12

Értem, tehát ha én mondjuk leblokkolok egy ilyen szituban és nem tudom hirtelen, mit tegyek, akkor bárki nyugodtan moslesztálhat, ugye? És még én leszek a hibás, ha utána jelentem...

Hányadék ember lehetsz.

2023. szept. 14. 15:01
 15/34 anonim ***** válasza:
5%
Spicli szagot érzek 🤢
2023. szept. 14. 15:11
 16/34 anonim ***** válasza:
81%
Tehát spicli az, aki ellen elkövetnek valamit, és ezt nem tűri. Világos.
2023. szept. 14. 15:23
 17/34 anonim ***** válasza:
5%
Ha valaki nem képes egy ilyen sztorit négyszemközt megbeszélni az igen de lehet, hogy a veréb szót kellett volna használnom.
2023. szept. 14. 15:27
 18/34 anonim ***** válasza:
12%

Ja, elkövetett valamit.

Hülyülésből megpaskolta egy olyan nőnek a fenekét aki vonzódik hozzá és van köztük kémia. Ez egyenlő azzal amikor Józsi bácsi megfogdossa a csinos új gyakornok lányt

2023. szept. 14. 15:29
 19/34 anonim ***** válasza:
66%
18 Hülyeségből se zaklassa szexuálisan. Köszi.
2023. szept. 14. 15:33
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

“Aki krvának áll ne csodálkozzon ha megbsszák”

Ősi magyar bölcsesség nem nehéz levezetni.

2023. szept. 14. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!