Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatársam rácsapott a munkahelyen a fenekemre?
12, az jó, egy normális helyen akkor a pofozkodót is kivágják a helyről, nem csak a tapizót...
A normális munkahelyi kultúra pont azt hivatott elérni, hogy mindenki biztonságban érezze magát, ne kelljen kardoskodnia, ne kelljen a bullyingolókat meg molesztálókat legyőznie. Ezeket az arcokat egyszerűen eltávolítják a helyről és kész. Ha valaki eg ymásik munkavállalót bánt, az magát a céget bántja és mint ilyen, felelősségre vonják.
És akkor lehet foglalkozni a fonos dolgokkal, nem kell bszakodni, hogy az ember kiálljon magáért meg másokkal versengjen eg yolyan helyen, ahol erre semmi szükség.
12
Értem, tehát ha én mondjuk leblokkolok egy ilyen szituban és nem tudom hirtelen, mit tegyek, akkor bárki nyugodtan moslesztálhat, ugye? És még én leszek a hibás, ha utána jelentem...
Hányadék ember lehetsz.
Ja, elkövetett valamit.
Hülyülésből megpaskolta egy olyan nőnek a fenekét aki vonzódik hozzá és van köztük kémia. Ez egyenlő azzal amikor Józsi bácsi megfogdossa a csinos új gyakornok lányt
“Aki krvának áll ne csodálkozzon ha megbsszák”
Ősi magyar bölcsesség nem nehéz levezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!