Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, melyik testalkat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik testalkat a nyerő az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

1. sportos, nőiesen izmos

[link]

[link]

2. sportos, atlétikus

[link]

3. skinny, nem izmos

[link]

4. átlagos, nem sportos

[link]

5. nőiesen husis, de nem elhízott

[link]

[link]

6. plus size homokóra

[link]

[link]

7. túlsúlyos, nem homokóra

[link]

2023. szept. 13. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A 7-es kivételével mindegyik alak vonzó számomra.

Azért a 7-es már túlsúlyosnak nevezhető ami nagyon nem nőies és sok betegség alakulhat ki ha egy nő annyira kövér és nem akar változtatni magán. Édesanyám a cukorbetegség vitte el, és nem szeretném hogy más nőknek hasonló sorsuk legyen mint anyámnak.

Szerintem jobb választás lefogyni mint cukorbetegségben meghalni. Sajnos túl késő mire az ilyen emberek erre rájönnek. Természetesen ez a dolog a férfiakra is vonatkozik.

2023. szept. 13. 10:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik testalkattal sincs bajom, mindegyik tetszik.
2023. szept. 13. 10:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Úgy látom, ti férfiak toleránsabbak vagytok, mint mi nők magunkkal szemben. :)
2023. szept. 13. 10:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok de az 1.csaj második képénél azért bejelzett a rendszerem :D ez a segg a célom, nagyon tuti! Ha pasi lennék ő kéne meg az ázsiai csaj :D
2023. szept. 13. 11:45
 15/22 A kérdező kommentje:
#14 ő egy fitness influencer egyébként, aki nagyon kemény súlyokkal edz, úgyhogy csak hajrá! 💪 én is ezen vagyok 😃
2023. szept. 13. 11:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Sorrend nálam:

I: 2-3. egyaránt tetszik.

II: 1.

III: 4. Még talán éppenhogy elmegy.

IV: összes többi. Nincs értelme sorrendet állítani, mind kiesik az érdeklődési körömből.

2023. szept. 13. 12:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem az ötös az ideál
2023. szept. 13. 16:55
 18/22 anonim ***** válasza:
Az 1., 2., de kicsit a 3. is tetszik.
2023. szept. 13. 17:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legvonzóbb testalkat, ha a 4es fele annyira odafigyelne a kajájára és negyed annyit edzene, mint az egyes vagy a kettes. Kockái nem lennének, de vastagabb lenne egy fokkal az ázsiai csajnál.

[link]

A 20-27% tzs.

2023. szept. 13. 18:01
 20/22 anonim ***** válasza:

6-os,de inkább a 7-es,mivel imádom a teltebb,husisabb,érettebb nőket!

Minnél nagyobb cici,az sem baj,ha lógósabbak,csak kizárólag természetesek legyenek,nagy popsi,s arányosan telt has,ez sem baj,ha picit lóg,hiszen szúlés után úgyis ereszkedik valamennyire!!!

Egy hetero szingli pasi!

2023. okt. 19. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!