Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik testalkat a nyerő az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
1. sportos, nőiesen izmos
2. sportos, atlétikus
3. skinny, nem izmos
4. átlagos, nem sportos
5. nőiesen husis, de nem elhízott
6. plus size homokóra
7. túlsúlyos, nem homokóra
2023. szept. 13. 08:51
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Egyéb
33 szavazat
1/22 anonim válasza:
Nekem az elsőnél a második kép
2/22 A kérdező kommentje:
Egyébként az ugyanaz a hölgy, csak próbáltam elölről-hátulról is megmutatni :)
2023. szept. 13. 09:01
3/22 anonim válasza:
A 4. Szerintem párválasztás előtti időkben nem átlagos, nem sportos, hanem inkább picit túlsúlyos. Szülés előtti fiatal lányról, nőről beszélek. Én 3 gyerek után 40 fölött vagyok úgy ilyen, hogy elszántan dolgozom, hogy ne ilyen legyek, mert ez nem szép. De férfiakat kérdeztél bkcsi...
4/22 A kérdező kommentje:
3. természetesen nők válaszát is szívesen látom, köszönöm. :)
Igazad van, a 4.-en tényleg picit van túlsúly, nehéz volt olyat találni, amilyenre gondolok, de talán ilyen skinny fat szerűségre gondoltam, mint átlagos, ilyesmi:
2023. szept. 13. 09:17
5/22 anonim válasza:
Igen, ez lesz az, neki csak egy kis úszógumicskája van, de neki fiatal lanyhoz képest jobb a teste. ( ilyenből indultam, úszógumi nelkül, szóval jót linkeltél🙂)
6/22 anonim válasza:
Nem szavaztam a férfiak miatt, de nekem nőként az 5. Tetszik.
8/22 anonim válasza:
1-5 mindegiyk tök jó, illetve hát annyi, hogy 1es nekem túlzás, 5ösnek meg túl nagy melle van az én ízlésemhez.
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!