Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért flörtöl, aztán ignorál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtöl, aztán ignorál valaki egy ex szeretőt?

Figyelt kérdés

Volt 2-3 éve egy pasas, akivel amolyan barátság extrákkal viszonyban voltam egy ideig. Ő szeretett volna kapcsolatot, én nem. Sokat segített és én is neki. Egy idő után mondtam, hogy fejezzük be a barátságot is, jó ismerősök maradhatunk. Ő becsapva érezte magát.

Nemrég láttam, hogy lett egy kapcsolata és el is jegyezte a nőt. Írtam neki pár sort. Erre ő rögtön válaszolt és flörtölni kezdett. Ígérte, hogy meglátogat. Azt gondoltam, újra akarja kezdeni velem, de pár nap múlva döbbenten láttam, hogy kitörölt az ismerősei közül. Nem szomorkodom, csak kíváncsi lennék, miért tehette ezt? Szerintetek?

2023. szept. 12. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg akart dugni, de aztán vagy akadt jobb, vagy meggondolta magát.
2023. szept. 12. 22:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Menyasszonya van. Anno úgy ismertem, hogy nagyon monogám, végtelenül hűséges típus.
2023. szept. 12. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Hát szerintem ez erősen ráutaló magatartás, hogy nem az.
2023. szept. 12. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pont azert, "es ne vígy minket a kisertesbe... "
2023. szept. 12. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj, ha valaki be akar biztosítani egy kapcsolatot, nyilván a szalonképes arcát mutatja, nem a megcsalósat.

Téged is beetetett, a menyasszonyát is. Otthon valszeg előadja, hogy dúl a szerelem és ő hűséges, őszinte ember aki ilyet soha.

2023. szept. 12. 22:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért törölt?
2023. szept. 12. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg komoly a mostani, veled meg nem akarja ujra kezdeni csak nem akart dumalni, hitegetni, felkavarni a dolgokat es hat nem túl stílusosan de offolt. Ez neki gáz, nem neked, aki nem képes nyiltan kommunikálni.
2023. szept. 12. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pedig azért törölt, mert lebukott, vagy gyanakszik a párja, és nem akar bizonyítékot hagyni.
2023. szept. 12. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elgondolkodhatott, hogy megint lehetne valami, de aztán győzött az, hogy menyasszonya van. Nem olyan bonyolult. Viszont hülyeség volt ráírni.
2023. szept. 12. 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak szivatott és élvezte.
2023. szept. 12. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!