Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flörtöl, aztán ignorál valaki egy ex szeretőt?
Volt 2-3 éve egy pasas, akivel amolyan barátság extrákkal viszonyban voltam egy ideig. Ő szeretett volna kapcsolatot, én nem. Sokat segített és én is neki. Egy idő után mondtam, hogy fejezzük be a barátságot is, jó ismerősök maradhatunk. Ő becsapva érezte magát.
Nemrég láttam, hogy lett egy kapcsolata és el is jegyezte a nőt. Írtam neki pár sort. Erre ő rögtön válaszolt és flörtölni kezdett. Ígérte, hogy meglátogat. Azt gondoltam, újra akarja kezdeni velem, de pár nap múlva döbbenten láttam, hogy kitörölt az ismerősei közül. Nem szomorkodom, csak kíváncsi lennék, miért tehette ezt? Szerintetek?
Figyelj, ha valaki be akar biztosítani egy kapcsolatot, nyilván a szalonképes arcát mutatja, nem a megcsalósat.
Téged is beetetett, a menyasszonyát is. Otthon valszeg előadja, hogy dúl a szerelem és ő hűséges, őszinte ember aki ilyet soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!