Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja, ha amúgy ignorál? N
Egy pasi a semmiből elkezdett figyelmen kívül hagyni, de ezelőtt mindig kedveskedett, flörtölt stb. De mostanában nem. És amikor beszélgettem pár emberrel, bejött a szobába, és dumált 2 emberrel valamiről (közben egyszer sem nézett rám, nem is köszönt amikor bejött), de pár perc után tök indokolatlanul beleszőtt engem viccesen a sztoriba, amiről beszélt. De addig konkrétran rám sem nézett, mintha ott sem lennék. Aztán ha feljön a szex téma, akkor rám néz, nézi a reakciót, de amúgy meg nem figyel rám miközben beszél :D
Remélem érthető, lehet kicsit zavaros ahogy leírtam.
Valószínű hogy várja, vagy nem azt a visszajelzést kapta eddig, amit várt volna. És ezért nem adta fel a dolgot, de a reakcióid vagy a viselkedésed lehűtötte a lelkesedését.
De persze ez az elmélet csak abban az esetben állja meg a helyét, ha valóban nem volt túl nyitott felé a viselkedésed, reakciód.
2
Játszmázik?:D
4
Tudja, hogy nem közömbös nekem.
De ez akkor is olyan fura, rám sem néz amikor bejön stb, de közben beleszőtt a mondanodojaba poénból. Szóval valamennyire csak érdeklem, de akkor miért nem néz rám?
Ha valaki érti, magyarázza meg🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!