Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akikben férfiak iránti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akikben férfiak iránti legkisebb elégedetlenség sem alakul ki annak mi a legfőbb oka?

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Ennek fuss neki mégegyszer.
2023. szept. 12. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is fuss neki még 1x!
2023. szept. 12. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Hogy nem egybites élőlények és nem kezdenek el rossz tapasztalat(ok) miatt általánosítani...?
2023. szept. 12. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:

# 1

# 2

szerintem ti fussatok neki még egyszer

2023. szept. 12. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Mindenkiben van némi elégedettlenség megnyugudhatsz, csak nem mindenki táplálja azt.
2023. szept. 12. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát igazából ahol emberi kapcsolat van, ott súrlódások is lesznek. Ha a meleg srácokat megkérdezed a Homoszexualitás topicban, garantálom neked, ők sem 100%ban elégedettek a férfiakkal, nekik is vannak sérelmeik.
2023. szept. 12. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy a 3-as írja: attól, hogy találkoztam olyan férfiakkal, akik bántottak, rossz tapasztalatom volt velük, bunkók, buták, hímsoviniszták stbstb. voltak, attól még nem általánosítok, hogy a férfiak ilyenek vagy olyanok, mert rengeteg okos, ügyes, kedves, jó humorú, okos/független nőktől nem befosó stbstb. férfit ismerek. És itt jön be a másik dolog, hogy olyan közegben mozgok (részben családi, társadalmi háttérből stb. fakadóan, részben saját döntéseim alapján), hogy többségében normálisak vannak körülöttöme családban, baráti, haveri körben, munkahelyen stb. Nagy számok törvénye alapján nyilván rosszabb tapasztalataim lennénke ha egy borsodi zsákfaluba születtem volna egy csóró családba.
2023. szept. 12. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Nekem semmi ellenérzésem nincs. Van egy-két illetővel kapcsolatban, de nem függ össze szorosan azzal, hogy mi a nemük.

Az ok egyszerű: többségben vannak a pozitív tapasztalataim, illetve igyekszem kerülni az általánosítást.

2023. szept. 13. 00:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a nőkkel vagyok úgy ahogy itt írják. Személyesen azt tapasztalom, hogy nagyon nagy részük átlagos rendes, normális stb. Van egy két kivétel. Mint a férfiakban is. Itt viszont . Csak selejtet lehet szinte találni.
2023. szept. 13. 06:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs okom neheztelni a férfiakra. Apám sok kalandot, törődést adott gyerekkoromban, ha pénze nem is volt sok🙂, bár nem nélkülöztünk, de sok sok helyre elvitt, sokat beszélgettünk, érdekelte mi van velem, büszke volt ràm. Az első igazàn komoly kapcsolatomban is hűséget, érdeklődést, partnerséget kapok szeretettel, tisztelettel. Tiniként voltak pasik, akik eltűntek, nem becsültek, de ott én is ludas voltam, nem ismertem a játékszabályokat. Ezeket a rossz tapasztalatokat beraktam egy fiókba, négha forgatgatom magamban, hogy le tudjak vonni következtetéseket, mi miért történt úgy. Sok mindenen változtattam, hogy olyan FÉRFIT találjak, aki tiszteletreméltó és viszont megbecsül engem.
2023. szept. 13. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!