Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló nők! Mennyi férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nők! Mennyi férfi áll "ugrásra készen" hogy párkapcsolatba lépjen veletek?

Figyelt kérdés

Olyan férfiak akik 100 % hogy kezdenének veletek. Életkort is írhattok! Köszi!

F/32

2023. szept. 12. 18:54
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Hiába áll 100db ha abból csak 10 alkalmas kapcsolatra, és azok bele vannak keverve a 100ba. 90% hogy rosszat fogsz ki. És rosszban a béna szextől az erőszakig, a tutyimutyitól a egogomán nárcisztikus személyiségrombolóig minden van.

Ha hiszed ha nem, a nőknek is nehéz normális párt találni.

2023. szept. 13. 07:16
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

50. Teljesen igazad van...hát..különbözőek vagyunk, van, akit lázba hoznak mások dolgai, van akit nem.

Én is így vagyok ezzel, nekem tök nyolc, mekkora Elon Musk vagyona és az is, hogy másoknak milyen a kapcsolatuk. Van, akinek meg nem. Gondolom akinek amúgy sincs rendben a saját élete, az könnyebben húzza fel magát másokon.

2023. szept. 13. 09:26
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
Ugrásra készen, tehát úgy, hogy jobban ismerem, egy sem. Olyan, aki bepróbálkozott, volt, 4 év alatt 2 (ha a normálisakat számolom... ha azokat is, akik részegen / hótt mocskosan / csövesen beszólnak, hogy nem mennék-e el velük szobára, akkor kb. 10).
2023. szept. 15. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!