Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők! Mennyi férfi áll "ugrásra készen" hogy párkapcsolatba lépjen veletek?
Olyan férfiak akik 100 % hogy kezdenének veletek. Életkort is írhattok! Köszi!
F/32
40#
Mert van, akinek több hódoló jut, mint neki. (Neki egy sem, adott esetben)
Szerintem ez egyértelmű.
45. Nem ok-okozatilag függ össze.
Hanem az emberek fejében születik meg egyfajta irigység, érted. Amikor incel Jóska azt látja, hogy - az ország másik végében lévő - Bettike sikeresebb kapcsolatok terén, mint ő.
Természetesen LOGIKAILAG semmi köze a két sztorinak egymáshoz.
47. Melyik részét pontosan? Az irigység lélektanát? Szerintem roppant egyszerű és hétköznapi jelenség.
Nem előle happolja el. Egyszerűen csak keserűség fogja el, hogy másnak "jó", neki meg "szar" (hogy konkrétabb legyek). Legalábbis az van a fejében, hogy
Több hódoló = jó
Kevesebb hódoló = szar
Nem tudom, de nem is érdekelt. Nem foglalkozom felesleges dolgokkal.
N 31
Az irigységet írtam, hogy értem. Azt nem értem, ha nincs rám befolyással, miért zavar.
Ha azt mondod nekem, zavar téged Elon Musk vagyona, nem értem, miért. Nyerhet, veszíthet milliárdokat, neked egy forinttal nem lesz több a tárcádban. Ha viszont azt mondod, a tesód le akar húzni az örökséggel, azt simán megértem, mert gyakorlatban érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!