Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló nők! Mennyi férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nők! Mennyi férfi áll "ugrásra készen" hogy párkapcsolatba lépjen veletek?

Figyelt kérdés

Olyan férfiak akik 100 % hogy kezdenének veletek. Életkort is írhattok! Köszi!

F/32

2023. szept. 12. 18:54
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
32%

40#

Mert van, akinek több hódoló jut, mint neki. (Neki egy sem, adott esetben)

Szerintem ez egyértelmű.

2023. szept. 12. 23:11
 42/53 anonim ***** válasza:
88%
Nem egyértelmű, mert a kettő nem függ össze. Nincsenek befolyással egymásra.
2023. szept. 12. 23:13
 43/53 anonim ***** válasza:
30%
42. Szerintem meg igen. Sokan irigyek mások sikereire. Furcsa, hogy ezt nem látod, Magyarországon az irigységnek hagyománya van.
2023. szept. 12. 23:15
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
Asszem 2, de van 2 olyan férfi, akiknek meg én nem kellek. C'est la vie😅
2023. szept. 12. 23:18
 45/53 anonim ***** válasza:
88%
Az irigységnek igen, de az hogy függ össze, hogy egy nőnek 30 udvarlója van, egy ország másik végében lakó férfi meg nem kell senkinek?
2023. szept. 12. 23:18
 46/53 anonim ***** válasza:
32%

45. Nem ok-okozatilag függ össze.

Hanem az emberek fejében születik meg egyfajta irigység, érted. Amikor incel Jóska azt látja, hogy - az ország másik végében lévő - Bettike sikeresebb kapcsolatok terén, mint ő.

Természetesen LOGIKAILAG semmi köze a két sztorinak egymáshoz.

2023. szept. 12. 23:22
 47/53 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ezt nem értem. Ha valaki konkrétan "elhappolja" előle az adott nőt, akivel alakul valami, azt totál megértem. Amit leírsz, azt nem.
2023. szept. 12. 23:27
 48/53 anonim ***** válasza:
94%

47. Melyik részét pontosan? Az irigység lélektanát? Szerintem roppant egyszerű és hétköznapi jelenség.

Nem előle happolja el. Egyszerűen csak keserűség fogja el, hogy másnak "jó", neki meg "szar" (hogy konkrétabb legyek). Legalábbis az van a fejében, hogy

Több hódoló = jó

Kevesebb hódoló = szar

2023. szept. 12. 23:31
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de nem is érdekelt. Nem foglalkozom felesleges dolgokkal.

N 31

2023. szept. 13. 00:42
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Az irigységet írtam, hogy értem. Azt nem értem, ha nincs rám befolyással, miért zavar.

Ha azt mondod nekem, zavar téged Elon Musk vagyona, nem értem, miért. Nyerhet, veszíthet milliárdokat, neked egy forinttal nem lesz több a tárcádban. Ha viszont azt mondod, a tesód le akar húzni az örökséggel, azt simán megértem, mert gyakorlatban érint.

2023. szept. 13. 01:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!