Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló nők! Mennyi férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nők! Mennyi férfi áll "ugrásra készen" hogy párkapcsolatba lépjen veletek?

Figyelt kérdés

Olyan férfiak akik 100 % hogy kezdenének veletek. Életkort is írhattok! Köszi!

F/32

2023. szept. 12. 18:54
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
81%
Olyan aki tetszene egysem
2023. szept. 12. 20:01
 22/53 anonim ***** válasza:
76%

Van egy,aki minimum dugásra készen áll,nah,benne látnék potenciált és még az is lehet,hogy komolyabb irányba fejlődne a dolog,még ha minimális is az esélye...😂😂😂

A többi nyíltan és egyértelműen csak arra utazik.Ő legalább képes finoman fogalmazni.❤️

2023. szept. 12. 20:04
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Egy sincs, túl ronda vagyok ahhoz, hogy bárki akarjon tőlem bármit is. Egész életemben összesen 2 db férfinak tetszettem, de az is a húszas éveim legelején volt, azóta semmi, most pedig már lassan 38 leszek.
2023. szept. 12. 20:44
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatot szerintem nem sok, most megkoptak a sráchaverjaim kicsit, de eleve a legtöbb férfinek akiket megismerek random (munkahely, baráti kör) 90%-ban van barátnője, tehát nyilván nem ugranának csettintésre, de szerintem ha nem lenne, akkor sem csak úgy ugrálnak bele a kapcsolatokba az emberek, hanem minimum randizgatnak előtte párszor :D

Csak szexre úgy gondolom könnyebben találnék párat a szingli ismerősök között.

2023. szept. 12. 21:03
 25/53 anonim ***** válasza:
93%
Szexelni nagyon sokan akarnának, mert jó csaj vagyok, a komoly kapcsolat meg kizárva, mert egyedül nevelem a kisfiamat.
2023. szept. 12. 21:23
 26/53 anonim ***** válasza:
7%
Az ilyen kérdéseknél látszik meg igazán, hogy milyen frusztrált itt a nők többsége. :/
2023. szept. 12. 22:32
 27/53 anonim ***** válasza:
83%
26, na, most ez megint mire jött, mint reakció? Miből szűrted le, hogy az itteni nők többsége frusztrált?
2023. szept. 12. 22:37
 28/53 anonim ***** válasza:
78%

Egy, aki 10 éve vár és próbálkozik. Nagyon kedves, jólelkű férfi, de naaaagyon nem jön be "úgy", barátzónában van.

Egy ex, akivel 4 évig voltam és ha ritkán beszélünk, mindig jelzi, hogy nem felejtett el. Nem akart szakítani, elvett volna, próbálkoztunk de részemről teljesen kihűlt a dolog.

Harmadik is ex, na ő kísértés nekem is, de ellenállok.

Nagy szerelem volt, jegyesség, együtt éltünk. Egy 10/10es férfi külsőre, exisztenciálisan, mindenhogy. Intelligens, humoros, jóképű sikeres külföldi üzletember(MO-n él 15 éve). Hirtelen felindulásból egy nagy vita után lett vége 10 éve. 5 év után beszéltünk chaten ilyen boldog szülinapos üzenet után. Aztán azon kaptuk magunkat, hogy nem bírjuk abbahagyni. Olyan volt mint régen. Órákig telefonáltunk, élcelődtünk. Nagynehezen rávett, hogy talizzunk barátilag. Na ott persze volt csók is és utána már élcelődéstől eljutottunk a "még mindig szeretlek"-ig. Ott megszakítottam a kapcsolatot, mert éreztem, hogy elveszítem a kontrollt, csakhogy ő közben megnősült. Azóta fél évente előkerül hogy hogy vagyok, hiányzom, legyünk barátok. Majd mindig hamar átlépjük azt a bizonyos határt(chatben) és ghostingolok.

Szóval három ilyen férfi van, de egyikkel sem megyek semmire.

2023. szept. 12. 22:39
 29/53 anonim ***** válasza:
5%

#27: Egy csomóan pont úgy panaszkodtak, mint az incelek, hogy nem kellenek senkinek. Egy csomóan meg simán általánosítottak, mint az incelek, hogy szinte minden férfi csak szexet akar tőlük.

Ne haragudj, de valahogy, ha a való életben körbenéz az ember a környezetében, akkor azért nem sok ilyen választ fog kapni. Akiktől ilyet kap, azok vagy tiniszinten megrekedtek, vagy már kiégtek teljesen, részben a saját hibájukból. A többiektől simán olyan válaszokat lehet kapni, hogy jelenleg nem akarnak kapcsolatot, de vannak jelentkezők, vagy vannak jelentkezők, de nekik egyik sem tetszik.

2023. szept. 12. 22:40
 30/53 anonim ***** válasza:
93%

0.

Mondjuk lehet, a postás bácsi szerelmes belém. De úgy, hogy tudok róla, 0.

2023. szept. 12. 22:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!