Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők! Mennyi férfi áll "ugrásra készen" hogy párkapcsolatba lépjen veletek?
Olyan férfiak akik 100 % hogy kezdenének veletek. Életkort is írhattok! Köszi!
F/32
31 én 3 incelhez hasonló válaszadót látok. Ez nem a többség, ha jól számolok és, igazából ők se estek mély gyászba, vagy kezdtek ömlengős magyarázatokba, ujjal mutogatásba másokra (ahogy az incel szokás), csak válaszoltak a kérdésre. Még csak azt se mondanám, hogy mind panaszkodott. Ebből nem értem miként lehet leszűrni, hogy a többség frusztrált.
" A többiektől simán olyan válaszokat lehet kapni, hogy jelenleg nem akarnak kapcsolatot, de vannak jelentkezők, vagy vannak jelentkezők, de nekik egyik sem tetszik."
Szerintem a többség itt is lényegében ezt írta.
"De, amikor az incelek panaszkodnak hasonlót, akkor ők elvannak szidva ugyanezekért a szövegekért. Plusz, megkapják, hogy "höhö, miért nem fejleszted magad"."
A különbség az, hogy az incelek csajt akarnak. Ha egy nő lenézi a férfiakat, ritkán akar kapcsolatot, elvan egyedül.
Ha az incelek csak annyit mondanának, mennyire utálják a nőket, milyen rosszak, az nem gáz. De nekik ennek ellenére kell nő, ez a beteg, és ezért kell fejlesztenie magát.
Én is tudnék egy csomó dolgot, amitől kellenék a pasiknak, csak azokat nem akarom megtenni. De nem is nyávogok emiatt. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!