Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló nők! Mennyi férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nők! Mennyi férfi áll "ugrásra készen" hogy párkapcsolatba lépjen veletek?

Figyelt kérdés

Olyan férfiak akik 100 % hogy kezdenének veletek. Életkort is írhattok! Köszi!

F/32

2023. szept. 12. 18:54
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy a 29-es válasz megkapja szépen a lepontozást... De, amikor az incelek panaszkodnak hasonlót, akkor ők elvannak szidva ugyanezekért a szövegekért. Plusz, megkapják, hogy "höhö, miért nem fejleszted magad".
2023. szept. 12. 22:52
 32/53 anonim ***** válasza:
4%
Sokan állnak sorba értem, és igazából jót tesz az önbecsülésemnek, de van párom és sosem hagynám el egyikért sem! Ja, elnézést. A kérdés nem nekem szólt.
2023. szept. 12. 22:52
 33/53 anonim ***** válasza:
14%
#32: Viszont értelmes választ írtál, részemről megy a zöld! :D
2023. szept. 12. 22:54
 34/53 anonim ***** válasza:
77%
Értelmes az, ami egybevág azzal, amit hiszel?
2023. szept. 12. 22:58
 35/53 anonim ***** válasza:
81%

31 én 3 incelhez hasonló válaszadót látok. Ez nem a többség, ha jól számolok és, igazából ők se estek mély gyászba, vagy kezdtek ömlengős magyarázatokba, ujjal mutogatásba másokra (ahogy az incel szokás), csak válaszoltak a kérdésre. Még csak azt se mondanám, hogy mind panaszkodott. Ebből nem értem miként lehet leszűrni, hogy a többség frusztrált.

" A többiektől simán olyan válaszokat lehet kapni, hogy jelenleg nem akarnak kapcsolatot, de vannak jelentkezők, vagy vannak jelentkezők, de nekik egyik sem tetszik."

Szerintem a többség itt is lényegében ezt írta.

2023. szept. 12. 23:02
 36/53 anonim ***** válasza:
81%

"De, amikor az incelek panaszkodnak hasonlót, akkor ők elvannak szidva ugyanezekért a szövegekért. Plusz, megkapják, hogy "höhö, miért nem fejleszted magad"."

A különbség az, hogy az incelek csajt akarnak. Ha egy nő lenézi a férfiakat, ritkán akar kapcsolatot, elvan egyedül.

Ha az incelek csak annyit mondanának, mennyire utálják a nőket, milyen rosszak, az nem gáz. De nekik ennek ellenére kell nő, ez a beteg, és ezért kell fejlesztenie magát.

Én is tudnék egy csomó dolgot, amitől kellenék a pasiknak, csak azokat nem akarom megtenni. De nem is nyávogok emiatt. Ez van.

2023. szept. 12. 23:02
 37/53 anonim ***** válasza:
71%
Honnan tudjam? Eleve a legtöbb pasi a környezetemben szerintem azt se tudja, hogy egyedülálló vagyok. Nem szoktam a magánéletemről beszélgetni. Közösségi oldalokon nem vagyok fent. Nyilván látok próbálkozókat, de nem tudom, hogy kapcsolatot akarnának-e vagy csak szexet, mert nem is érdekel.
2023. szept. 12. 23:03
 38/53 anonim ***** válasza:
44%
34. Elnézést, hogy rossz hangulatot keltett a kommentem. Nem értem, hogy jön ide a hit kérdése. Én saját magamról írtam példát. Üdv, 32-es.
2023. szept. 12. 23:05
 39/53 anonim ***** válasza:
79%
Ez a kérdés csak arra jó, hogy frusztrálja a sikertelen férfiakat.
2023. szept. 12. 23:06
 40/53 anonim ***** válasza:
77%
Miért frusztrálná ez őket?
2023. szept. 12. 23:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!