Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok szeret vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok szeret vagy csak játcadozik?

Figyelt kérdés
Az van hogy a volt barátnőm hoz elmentem pedig aszt mondta hogy mar nem szeret mert fojton flegmazok velle ebbe igaz volt 3napja flegmáztam vele nem azért mert nem szeretem meg hogy meg csaltam mert eröl szo sincs az van el mentem hogy beszéljük meg de ö az exével beszélgetett a facbookon aszt mondta csak barátok a csávó többet akkor a kelleténél mert szivezi meg hercegnömnek szolitsa fb on romániai igy e böll nem lesz semmi de az én gyerekemet várja elmentem jo aszt monta nem szeret mert sok felegmáztam velle de ott aludtam mert nem volt buszom és tetetem hogy alszok ö meg be takart és meg csokolt és után mellém bújt és után még a szex is meg történt öbkezdeményeszte sokszir az őket stb.. És mas nap reggel is mondja hogy nem szeret stb.. De utana pár ora utan megint ölembe ült fogdosa a seggem XDDD stb... De le vagyok tiltva neki még esélyt sem ad most szeret vagy nem én nem tudom
2023. szept. 12. 15:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Szexre jó voltál aztán ennyi.
2023. okt. 20. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!