Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom tényleg elfogadóbbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom tényleg elfogadóbbak a férfiak a túlsúly iránt, mint a nők?

Figyelt kérdés
Mintha a nők és főként a sportosabbak elutasítóbbak lennének a kövérebb férfiakkal, mint mi a kövérebb nőkkel. Ilyenkor hol az emancipáció? Egyenlőségért küzdő feministák mit szólnak ehhez?
2023. szept. 11. 13:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem jól látod. Szerintem a nők inkább elfogadják a mackós, apukás, pocakos férfiakat, mint a férfiak a túlsúlyos nőket.
2023. szept. 11. 14:02
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Férfi vagoyk.

Egyrészt szerintem mindenkinek jogában áll eldönteni mi tetszik neki és mi nem. Kár ezen pattogni.

Másrészt meg még te is leírtad, hogy főleg a sportos nők utasítják el a kövér pasikat.

Na, hát elárulom, a psortos férfiak is jellemzően kerülik a kövér nőket.

Hogy miért? mert ha már ő tett magáért, akkor elvárja, hogy a másik is képes legyen ilyesmire.

Ez teljesen magától értetődő.

És tegyük az tis hozzá, hogy a magyarok 60%-a túlsúlyos aminek többsége férfi, nem nő. Azaz a nők gyakrabban szembesülnek azzal a dilemmával, hogy bizony a lehetséges férfiak közül sok a kövér.

És még egy faktor: sok férfi - főleg az ittlévők - gyakorlatilag a szűrés jogát és kötelességét egy az egyben áttolták a nőkre. Ez alapvetően egy baromi rossz helyzetet teremt, tekintve, hgoy mindkét félnek kéne szűrnie, de ez azt is jelenti, hogy a nőknek így magasabbra kell tenni a lécett. Aki kevésből válogat, nem válogat annyira, ez magától értetődő.

Összességében viszont:

Nem az tkéne pozitívumnak kiemelni, ha valaki elfogadja a túlsúlyt. Szerintem pont az lenne az ideális, ha hangsúlyoznánk, hogy kövénrek lenni rossz dolog, ezáltal tolnánk az embereket a fogyókúra felé.

Szóval férfitársaim! Tessék csak szépen kiszűrni a kövér nőket!

Egyrészt a mai társkeresésben pont ti szenvedtek attól, hogy csak a nő filterez és ezt bizony azzal lehetne ellensúlyozni, ha ti is elkezdenétek válogatni, másrészt meg... kövérnek lenni egészségtelen dolog, ne támogassuk hát ezt!

2023. szept. 11. 14:02
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

"Ja, ha valaki nem vonzódik a kövér férfiakhoz, akkor nem lehet képes gyengédségre, szeretetre, könnyekre. Ilyesmire csak olyan képes, aki olyan ember mellett van, aki fizikailag taszítja. :D " - szép hazug kiforgatás! Aki képes szeretetre és gyengédségre az nem azon a szenzoron át nézi elsősorban az embereket hogy hogy néznek ki és mennyit májerkodnak a kondiban! Csak ezt te soha nem fogod megérteni mert annyi érzelem van benned mint egy darab kőben. Az ilyen ember az értékeket keresi a másikban. Olyanokat hogy hűség, becsület, megbízhatóság, elvek, konzisztencia, segítőkészség, érzelmi intelligencia - csak ezeket te hírből sem ismered és csak nevetgélsz rajtuk.

Az hogy egy ember sporttal gyúrja a testét nem pozitívum csak sekélyességre utal hogy ezzel tölti a szabadijejét! Az meg egyenesen pofátlanság hogy úgy fogalmaznak hogy ők tettek magukért. Mikor azt az időt és energiát fektethetnék önfejlesztésbe vagy abba hogy másokon segítsenek! De az ilyen embernek nem léteznek mások csak ő maga és ő és ő. Mert érzéketlenek és önzők.

Semmi másra nem jó az ilyen nő mint megbolondult, nőtlen, megkeseredett fogdosók martalékai legyenek az 1es villamoson. Mivel olyan lelketlenek hogy úgyse viseli meg őket. És akkor legalább van valami hasznuk a férfiak számára hamár párkapcsolatra alkalmatlanok és mást szeretni nem képesek.

2023. szept. 11. 14:12
 24/33 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki egyenileg dont, hogy mi alapjan valaszt. Aki egeszsegtudatos eletmodot valaszt, az kevesbe tud ettol eltekinteni mindegy, hogy ferfi, vagy no. Nem ez a toresvonal, boven van mindket taborban iluen is olyan is. Mint a legtobb altalanosito kerdes, ez is hamvaba halt. Ellenben jol lehet flameelni rajta.
2023. szept. 11. 14:21
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Az egy oltári hazugság hogy ezek az emberek mint a 7es egészségtudatosak lennének. Bármilyen tudatossághoz tudat kéne. De ilyen nekik nincs csak egy nagy üresség ami csak mának éléssel, külsőségekkel és a média manipulációival van tele. Az egészségük nem érdekli őket mert sérthetetlennek hiszik magukat mert hatalmas egójuk van a gondolkodás hiánya miatt.

Semmire nem jók azon kívül hogy megbántanak egy rakás embert és leépítik mások önszeretetét.

2023. szept. 11. 14:31
 26/33 anonim ***** válasza:
16%

Semmi köze ennek az emancipacihoz.

Mellesleg több a kövér férfi, mint nő. Szintén mellesleg sok férfi oda van a telt nőkért. Kérdezd őket, hogy miért.

2023. szept. 11. 14:32
 27/33 anonim ***** válasza:
89%

'Mikor azt az időt és energiát fektethetnék önfejlesztésbe vagy abba hogy másokon segítsenek!"

Ép testben ép lelek.

2023. szept. 11. 14:34
 28/33 anonim ***** válasza:
91%

Most komolyan elhangzott az az érv, hogy akinek nem tetszenek a kövérek azok felszínese, tudattalanok, média által irányítottak stb...?:D

Srácok, ti ezt komolyan gondoljátok?

2023. szept. 11. 14:41
 29/33 anonim ***** válasza:
36%

Nem tudom általános szabályok ebben sincsenek, de én férfiként elég érzékeny vagyok a párom ( nők) súlyával kapcsolatban...

Mondjuk azért is lehet, mert én odafigyelek magamra, 50 évesen sincs rajtam szinte felesleg.

És hát sok esetben megtörténik, hogy egy szép, vékony nő 10-20 múlva már minimum duci, persze mindentől is van, de ő nem tehet róla 🤔

2023. szept. 11. 14:54
 30/33 anonim ***** válasza:
80%

Én "túlsúlyos" nő vagyok, bár talán ez túlzás rám, de mondjuk azt, hogy igen. A férfiak között soknak van, akinek ez a gyengéje. A nagy mell, nagy popsi, vastag comb. Ez tud szexi lenni, vonzó, stb. Viszont a sörhas nem tud az lenni, bárhogy is nézzük, sajnálom, de ez az igazság. Ettől független például a húszas éveim nagy szerelme pont egy kövér srác volt, akkoriban meg is haltam volna érte, annyira szerettem, szóval lehet kövér srácnak jó kapcsolata, de ahhoz olyan személyiség is kell...

Ami miatt én nem nagyon szoktam ismerkedni túlsúlyos férfiakkal az az, hogy a túlsúly sok esetben együtt jár a lustasággal. Én szeretek menni, sétálni, túrázni, korcsolyázni, mozogni folyamatosan. És bocsánat, de engedtessék már meg nekem az, hogy ne legyen elég közös programnak hogy döglünk a kanapén és netflixet nézünk.

És igen, volt olyan túlsúlyos pasim akivel hegyet másztam és olyan vékony pasim is aki döglött a kanapén. De az átlag nem ez, hanem sajnos az, hogy a túlsúly egyenlő a lustasággal. Nekem meg ez nem fér bele.

2023. szept. 11. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!