Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt lehet ezt megfigyelni az utóbbi időben?
Hálásabbak a párkapcsolat több terén is, ez nagy általánosság persze de igaz.
Jobban tisztában vannak önmagukkal és a korlátaikkal is, ergó nem olyan magas a kakasülő, mint sok más gyönyörű de egyben unalmas lánynál.
Valamint meg kell jegyezni egy ilyen alkatú lány sokkal többet képes és hajlandó kompenzálni az ágyban.
A nőknek tilos megmondani hogy hogy nézzenek ki.
Ennek következtében azt hiszik hogy így is szépek.
Persze nem azok.
Viszont frankon nyomják a szöveget, hogy ők nem akarnak megalkudni, nekik a tökéletes kell így is.
Ellenben a férfiakra zúdított folyamatos elvárás hegy, azt eredményezte hogy a férfiak viszont próbálnak megfelelni a nők elvárásainak.
Még úgy is hogy emitt ugye a nő szemében még szettek is hogy nem maguktól tökéletesek hanem ez a nők miatt csinálják.
Ezek olyan pasik akik azokat a nőket szeretik, akiken van mit fogni.
Exem pl extrém helyes gyúrt is, de nem tulzással, tapadtak rá, de ugye engem valasztott mert vékony feszes csinibaba voltam es jo volt velem vetíteni a haveroknak.
De mellettem allandoan a dagadékok után sergett forgott, engem folyamat kritizált, allandoan p.raszt volt velem otthon, csak kivulre mutatta azt mintha milyen gentleman lenne a párjával.
Aztan szakitas után felszedett egy tenyeres talpas dagadékot es annak csinalt gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!