Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi miatt lehet ezt megfigyelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt lehet ezt megfigyelni az utóbbi időben?

Figyelt kérdés
A környezetemben egyre gyakrabban úgy vettem észre, hogy gyakori az, hogy kissé teltebb, néha kifejezetten molett lányok átlagos vagy sportos pasival vannak együtt. De nem csak testsúly esetén van ez pl más esetben is, hogy alapvetően átlagos, vagy kevésbé jól kinéző lányok is nagy jóképű pasikkal vannak együtt gyakran. Fordított esetben szokták a pénzzel, státusszal magyarázni vagy azzal, hogy a nők kevésbé a külsőt nézik. Itt viszont nem tudom ez pontosan mivel magyarázható. A túlsúlyt még valahogy jobban magyarázhatónak gondolnám. Szerintetek mi lehet az oka? Bocsi, ha valakit megbántott a kérdés, nem ez a szándékom, és nem, nem csak külső alapján értékelem az embereket, csak felfigyeltem erre.

2022. ápr. 21. 17:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%
Melyik városban megy ez? oda költözünk. :D
2022. ápr. 21. 20:03
 22/25 anonim ***** válasza:
4%

a többi 75% nő nem fog a férfiak alsó 95%-ával randizni, inkább kivárják, hogy egy felső 5%-ból való férfinak felszabaduljon 1 hely a háremében és ezért képesek hónapokat vagy akár éveket is várni, és miután beengedést nyertek a hárembe és a pasas megbaszta őket párszor majd eldobja, utána meg mérgelődnek hogy ők csak szexre kellenek a férfiaknak és inkább macskásnénik lesznek. így jön ki a matek.

t. ELTE programozó msc

2022. ápr. 21. 20:03
 23/25 anonim ***** válasza:
75%
Ja programozó, akkor már mindent értek :D Noliferek :D
2022. ápr. 21. 21:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Azert van így mert a magyar nők szépek. 👍
2022. ápr. 21. 22:06
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Izlesek, pofonok.... Valahol a fiu szebb, valahol a lány. Sztori: volt egy molett barátnőm. Arányosan molett. Egyszer egy fiú eljott utána, nagy társaságban voltunk együtt. Barátnőm nem fordított rá figyelmet. Szegény fiú el is húzott egy idő után. Nekem O 10/10 volt. Elajultam volna tőle. Én akkor kimondottan vékony lány voltam..... Azt gondolom jól van ez így, hogy nem mindenki ugyanazt a típust tartja szépnek.
2022. ápr. 22. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!