Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom tényleg elfogadóbbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom tényleg elfogadóbbak a férfiak a túlsúly iránt, mint a nők?

Figyelt kérdés
Mintha a nők és főként a sportosabbak elutasítóbbak lennének a kövérebb férfiakkal, mint mi a kövérebb nőkkel. Ilyenkor hol az emancipáció? Egyenlőségért küzdő feministák mit szólnak ehhez?
2023. szept. 11. 13:25
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
94%
Én személy szerint leszarom, hogy ki kihez vonzódik, de nem mi nők tehetünk arról, hogy a férfiaknak mindegy, csak lyuk legyen.
2023. szept. 11. 13:26
 2/33 anonim ***** válasza:
84%
Te bármelyik szexhez nem jutó, kövér nővel lefeküdnél?
2023. szept. 11. 13:26
 3/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem! K*rvára nem! Nekem elhiheted!
2023. szept. 11. 13:27
 4/33 anonim ***** válasza:
34%

Igen.

Nincs sehol az emancipáció. Illetve van, már régen megvalósult, mivel ez jogi egyenlőséget jelent, nem többet.

2023. szept. 11. 13:28
 5/33 anonim ***** válasza:
91%
Sportolj te is és akkor te is elutasítóbb lehetsz. Ha ez a cél.
2023. szept. 11. 13:29
 6/33 anonim ***** válasza:
21%
6. Micsoda indulatok... Jut teneked elég pénisz? :)
2023. szept. 11. 13:30
 7/33 anonim ***** válasza:
67%

Mindenkinek egyenlő joga van eldönteni, hogy neki mi fér bele, és aszerint cselekedni, hogy kihez vonzódik. Nőnek és férfinak is.

Engem nem érdekel, hány férfi vonzódik túlsúlyos nőkhöz/fogad el túlsúlyos nőt partnernek fogát összeszorítva, mert nincs más, eszem ágában sincs erre alapozva változtatni a preferenciáimon.

Én rosszul vagyok a hájtól, undorítónak tartom, nem tudok vonzódni túlsúlyos férfihoz.

Ráadásul sportos vagyok, ez pedig nem egy random tulajdonság, hanem egy életforma, így természetes, hogy nem való mellém olyan társ, aki túlsúlyos, és nem érdekli ezáltal sem az egészsége, sem a teste. Vicces lenne, hogy neki sziklakeményen áll a farka a testemre, amiben sok évnyi munkám van, 12321334 napnyi izomláz, 673839847 liter izzadság, és ő szeretné ennek gyümölcsét élvezni, az pedig nem zavarja, hogy én be se tudok nedvesedni az ő testére. Szerintem minősíti őt mentálisan is.

És rólad sem árul el semmit jót, hogy szerinted ennek bármi köze van a feminizmushoz, emancipációhoz.

2023. szept. 11. 13:32
 8/33 anonim ***** válasza:
60%

7

Persze! Rengeteget vagyok itt mostanában! Most is kommenteltem egynek!

2023. szept. 11. 13:36
 9/33 anonim ***** válasza:
0%
9. Mármint egy pénisznek? :)
2023. szept. 11. 13:37
 10/33 A kérdező kommentje:
#6 Jelentettem a válaszodat te férfigyűlölő véglény. Remélem hamarosan kiraknak téged innen. Bírom az ilyen egyenlőségért harcoló amazonokat, de ha férfi szenved el negatív dolgokat akkor nincs itt semmi látnivaló.
2023. szept. 11. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!