Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves korig szűz voltam, de össze tudtam hozni 13 nőt. Gáz,hogy ilyen sokáig szűz voltam?28/F
Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 09:54
1/10 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel.
2/10 A kérdező kommentje:
Okes
2023. szept. 10. 10:01
3/10 anonim válasza:
"de össze tudtam hozni 13 nőt. "
Na ez a gáz.
4/10 anonim válasza:
Hogy gáz vag, vagy sem, az attól is függ, hogy mennyit fizettél értük.
5/10 anonim válasza:
Ha megszavazzuk, hogy gaz vagy, annak lesz valami pozitiv kihatasa arra, hogy ne irj ki tobb ostoba kerdest?
6/10 anonim válasza:
Prostiknak is könyörögnod kellett
7/10 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, de tényleg. Magánügye mindenkinek hogy ki kivel volt és hánnyal...
8/10 A kérdező kommentje:
Nem prostik voltak, társkeresőn ismertem meg ezeket a könnyű vérű nőket
2023. szept. 10. 12:14
9/10 anonim válasza:
Énis 23 éves koromig szűz voltam azóta volt több barátnőm is,és kipróbáltam a prostizàst is. Senkit nem érdekel és nem vagyok se több se kevesebb mint bàrki màs. A lényeg hogy te éld meg azokat a vàgyakat amiket meg szeretnél élni
10/10 anonim válasza:
Barney Stinson is 23 volt az elsőnél, aztán több, mint 250 nővel volt kb 35 éves korára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!