Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti összejönnétek-e egy fátylas keresztény lánnyal?
#Pedig arra kerestem rá, hogy veiled christian girl. Akkor másik képet jelölölök meg.
Ez már megfelel?: [link]
Ez se fátyol, de mindegy. Fátyla a menyasszonyoknak van. Illetve van néhány elegáns kalap, amin fátyol van, de ez se divat jelenleg.
Amúgy nem értem a kérdést. Neked az az ideális nő, aki keresztény és éjjel-nappal kendővel takarja a haját? Ilyet nem fogsz találni. Ma már a templomban se kell a nőknek eltakarniuk a hajukat.
Kedves kérdező, szerintem jobban jársz, ha a saját felekezetedben keresel magadnak párt, az esetleges későbbi csalódás elkerülése végett. Egy vallásos neveltetésű, hasonló gondolkodású fiú fog téged 100%-osan megérteni, elfogadni. Úgy gondolom a fejkendő viselés már csak a "grátisz", az alap az, hogy a párod veled együtt részt vegyen az egyházi szertartásokon, összejöveteleken, kvázi vallásos életet éljen.
Sajnos az sem teljesen mindegy, hogy ki melyik keresztény felekezet "tagja" már egy egyházi esküvő szempontjából sem...gondolom egyházi ceremónia az az alap számodra - manapság ez már ritka...és ezek még csak a kezdetek. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!