Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez társkeresésnél, a lányoknál mennyire red flag? :D
28 éves vagyok, van egy autóimmun betegségem, ami hol jó hol rosszabb, ha rosszabb akkor befolyásolja a mindennapjaimat is. De járok vele kezelésre, és így nagyjából rendes életet tudok élni.
Van egy szakmám, amit utálok, de ebben dolgozok már 5 éve. Annó úgy voltam vele, hogy még nem lesz más jó lesz ez is, de már 5 éve leragadtam itt. Mellette van érettségim, és a szakmámhoz kapcsolódó különböző felülvizsgáló papírom. Másodállásba ki van váltva a vállalkozói, amiben a szakmám és a felülvizsgáló tevékenység is helyet kapott(aranybánya lenne, de önbizalmam nincs, meg idegesítő és nagy felelősség, amit utálok), de leginkább biciklis futárkodásból keresem itt a pénzt. Nem nagyon találom a helyem, ilyen olyan iskolákat elszoktam kezdeni minden évben, de álltalában otthagyom őket, mert munka mellett nem megy, vagy nem tetszik az oktatás, esetleg félúton jövök rá hogy ez engem nem érdekel. Jövőre nézve vannak terveim, és ahhoz gyűjtögetek most egy kis anyagitőkét, hogy ezeket megtudjam valósítani.
Saját ingatlanom nincs, szüleimmel élek, van egy 22 éves régi kocsim.
Szabadidőmbe szeretek filmeket nézni, olvasni, videójátékokkal játszani biciklizni.
Ismerőseim, jószívű empatikus embernek tartanak, akire mindig lehet számítani ha baj van. Zárkózottság is jellemző rám, illetve sose szeretek a társaság középpontjában lenni, meg idő kell még oldódni tudok, ha esetleg új közegbe kerülök.
Nagyjából ez lennék én, szerintetek ismerkedésnél ez így összességben mennyire hátrány?
#10 Vicces, hogy ezzel a mamahotel jelzővel hogy szeretnek dobálózni az emberek. Legyen újságíró, politikus, vagy átlag polgár. De a háttértörténetét egyik se tudja, hogy valaki miért is lakik otthon. Képzeld a "mamahotel" nekem drágábbra jön ki, mint egy 20 éves futamidővel vásárolt 2szobás ingatlan havi törlesztőrészlete(önerő rész megvan hozzá, csak az a pénzt másba akarom fektetni), vagy egy albérlet. Vicces általánosítás, hogy az ember csak kényelmi okokból lakhat a szüleivel.
"Jövőre nézve vannak terveim, és ahhoz gyűjtögetek most egy kis anyagitőkét, hogy ezeket megtudjam valósítani." ez felett pedig elsiklottál.
Iskolánál pedig nézd meg most mi a helyzet, az álamioktatásban.
Sok fizetős vicc tanfolyamoknál, pedig már megkapja az ember a bizonyítványt, ha ottvan. Kedves pártunk és kormányunk, módosította a vizsgafeladatokat, így az utolsó órákra is elég bemenni, előtte hiába nem voltál párhónapot, mert az utolsó órákon szó szerint kidolgozzák tanár segítségével, azokat a feladatokat, amik a vizsgán lesznek.
Ami pedig a lakhelyemhez közel lett volna, és színvonalas is volt, az pedig a munka miatt nem ment, mert 4órakor kelve este 8-9kor nem túl kellemes iskolapadba ülni és utána másnap ismét 4kor kelni és dolgozni menni.
#2 tanulmányaim befejezésével- 5évvel ezelőttiig, pedig a jelenleginél is rosszabb helyen dolgoztam. Ahol napi 18 órát is ledolgoztattak velünk, 4-5órás alvással, otthontól távol azaz Ausztriába. Szakadó esőbe, illetve rekkenő hőségben is kint voltunk(szakmámhoz kapcsolódó munka volt). Ott sok embernek nem volt kilépési lehetősége. Egyiket a devizahitel döntötte be. Másiknak a háza égett le. Harmadiknak a vállalkozása borult be, és a felhalmozott tartozást valamiből fizetnie kellett. Negyedik ember pedig azért gürizett ott, hogy a lányának a tandíját valamiből kitudja fizetni. Szóval van viszonyításialapom...
Kérdező, már bocs, de senkit nem érdekel az élettörténeted az ismerkedés során. Mamahotel=csak olyan lakásba, házba tudod hívni a nőt, ahol a szüleid is ott vannak. Ez egy zavaró tényező, 20-on felül elvárható egy intim, saját zug, ahol kettesben tudtok lenni.
Nem vagy elégedett a magyar oktatási rendszerrel és ezért nem tanultál tovább? Ne röhögtess már!
Nem akarok vitába bonyolódni, leírtam az én álláspontomat, te pedig leírtad a tied. Nem egyeznek a nézeteink, véleményünk, van ilyen. :)
Tudom hogy senkit nem érdekel, de a kettes kérdezte, hogy mint is csináltam előtte.
A szülőiház lehet akár 2 generációs is, egy telken 2 házzal, sőt mégy egy házban is lehet. Meg ha zugra van szükség lehet szállást is bérelni. De sokan a "mamahotel" szót nem csak ilyen értelembe használják, és sajnos ezen akadtam fent.
Amúgy meg, ha úgy alakulnak akkor elköltözöm, de felesleges azért "nagy függetlent" játszani, hogy egyedül legyél valahol és nincs kihez szólni(volt rá példa).
Hát, ha 20 évesen volt egy szakmád, és érettségid, akkor második szakmát abban az időben csak estin szerezhettél munka mellett(most már másodikat is szerezhetsz 25éves korig nappalin, de nem vagyok már 25 alatt). Felsőoktatásba pedig nem akartam menni, kicsit költséges lett volna...(ez lemaradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!