Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez társkeresésnél, a lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez társkeresésnél, a lányoknál mennyire red flag? :D

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, van egy autóimmun betegségem, ami hol jó hol rosszabb, ha rosszabb akkor befolyásolja a mindennapjaimat is. De járok vele kezelésre, és így nagyjából rendes életet tudok élni.

Van egy szakmám, amit utálok, de ebben dolgozok már 5 éve. Annó úgy voltam vele, hogy még nem lesz más jó lesz ez is, de már 5 éve leragadtam itt. Mellette van érettségim, és a szakmámhoz kapcsolódó különböző felülvizsgáló papírom. Másodállásba ki van váltva a vállalkozói, amiben a szakmám és a felülvizsgáló tevékenység is helyet kapott(aranybánya lenne, de önbizalmam nincs, meg idegesítő és nagy felelősség, amit utálok), de leginkább biciklis futárkodásból keresem itt a pénzt. Nem nagyon találom a helyem, ilyen olyan iskolákat elszoktam kezdeni minden évben, de álltalában otthagyom őket, mert munka mellett nem megy, vagy nem tetszik az oktatás, esetleg félúton jövök rá hogy ez engem nem érdekel. Jövőre nézve vannak terveim, és ahhoz gyűjtögetek most egy kis anyagitőkét, hogy ezeket megtudjam valósítani.

Saját ingatlanom nincs, szüleimmel élek, van egy 22 éves régi kocsim.

Szabadidőmbe szeretek filmeket nézni, olvasni, videójátékokkal játszani biciklizni.

Ismerőseim, jószívű empatikus embernek tartanak, akire mindig lehet számítani ha baj van. Zárkózottság is jellemző rám, illetve sose szeretek a társaság középpontjában lenni, meg idő kell még oldódni tudok, ha esetleg új közegbe kerülök.

Nagyjából ez lennék én, szerintetek ismerkedésnél ez így összességben mennyire hátrány?

2023. szept. 2. 16:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
6%
Nő vagy, szóval különösebben nem kell aggódnod. Az a helyzet, hogy a férfiak kevesebb dolgot vesznek red flagnek, mint a nők. Ha pedig valaki már ránézésre szimpatikus nekik, akkor főleg. Szóval, ha adsz magadra, simán lesz egy csomó férfi, aki téged akar. A leírtak egy része még pozitív nekem is (filmek, olvasás, biciklizés).
2023. szept. 2. 16:53
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

Ha ez egy Tinder bemutatkozó lenne ezeket kérdezném:

Mi az a betegség, miben befolyásolja rosszabb esetben az életedet?

Utálod a felelősséget, ez jellemző a magánéletben is? Pl egy jövőbeli gyerek a legnagyobb felelősség a világon.

Otthagyod A tanfolyamokat, ez is jellemző? Ha valami nem tetszik fogod magad és kiszállsz egy kapcsolatból? Ráadásul ellentmond annak, hogy az általad utált szakmádat viszont nem bírod otthagyni.

Mit dolgoztál a tanulmányaid befejezése és az 5 évvel ezelőtt kezdődő munkád közötti időszakban?

Hosszú évek óta otthon laksz, lett bármilyen komolyabb megtakarításod? Hiszen kb ingyen élsz.

Tudsz főzni, mosol magadra? Takarítasz magad után?

2023. szept. 2. 17:00
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

Nekem sok a red flag a leírásodban

27/N

2023. szept. 2. 17:20
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Számomra több red flag is van benne.

22N

2023. szept. 2. 17:56
 5/23 anonim ***** válasza:
23%

Lepontozva a válasz, hogy a nők válogatósabbak.

Alatta a válaszok:

- Férfiak: Nem red flag.

- Nők: Hú, ez red flag.

Nem hiszem, hogy ennél az oldalnál létezik abszurdabb hely a magyar neten. Konkrétan azt megcáfolják fél perc alatt az emberek, amivel nem értenek egyet.

2023. szept. 2. 17:59
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

#5 én azért pontoztam le, mert nem a férfiakat kérdezte, ergo nem volt hasznos a válasz szerintem. Nem cáfol ez semmit. Egyetértek azzal, hogy a nőknek több elvárásuk van. Szerintem azzal van baj, hogy a férfiaknak kevés.

Amúgy nekem az nem tetszik a kérdező szövegében, hogy nem szereti a munkáját, sőt nem is tervez váltani. Azaz napi 8 óraban olyat csinál amit nem szeret és nem tesz ellene semmit. Plusz a tanulás állandó megszakítása is ilyen. Megesik az ilyen egyszer, de ennyiszer?

2023. szept. 2. 18:20
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöldet adtam. Mert a véleményetek kérdeztem, és az mindenkinek más, ha nem így gondolnám, akkor a kérdés se született volna meg. 🙂
2023. szept. 2. 21:49
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Értelmezésem szerint a kérdező férfi, ezért is kérdezte, hogy lányoknál mennyire red flag. Vagy rosszul értem?
2023. szept. 4. 11:14
 9/23 A kérdező kommentje:
Igen férfi vagyok. Egyes kicsit félreértette. 🙂
2023. szept. 4. 12:11
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Több redflag is van itt: 28 évesen még mamahotel, krónikus betegség (mi az?), mindent félbehagysz, nincsenek céljaid/nem tudod mit kezdj magaddal.

30/N

2023. szept. 5. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!