Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit várna el egy nőtől?
Külsőre igazából m1 :)
Hát a belső már nehezebb, én szeretem ha egy nő cuki és aranyos, kedves.
Ha őszinte és egyenes azt is imádom.
Lehessen vele összebújni és filmezni meg sorozatozni.
Taszít ha nem érzem megbízhatónak, kibeszéli a kettőnk dolgait, pasikat kart mellettem B C és Q tervnek.
Taszít ha mindig én vagyok a hibás.
Hát kb ennyi xD.
Ha van kedved írj ;)
Belső:
- Legyen értelmes. Ne beszéljen ostobaságokat, legyen összeszedett a fogalmazása és mondjon olyanokat, hogy leessen az állam. Lehessen vele éjszakákat átbeszélgetni.
- Mondjon el mindent, ne legyen zárkózott.
- Legyen érzelmes, de ne hisztis.
- Legyen lojális, korrekt, hűséges.
- Legyen nyitott.
- Legyen meg a saját kis világa, hobbija. Olvasson, sportoljon vagy valami.
- Ne problémázzon feleslegesen. Ne stresszelje szét az életét és a kapcsolatot.
- Motiváljon.
- Legyen megértő.
- Legyen gyengéd, de vad is. Legyen jó a szex.
- Ne legyen lusta.
- Legyen benne élet. Legyenek kis diy dolgai, díszítgesse a lakást, csináljon teát és bújjunk össze.
Külső:
- Ha ránézek, legyen rendben és egészben. Nincs kifejezetten alkat, amit elvárok, de ne legyen kórosan elhízott.
- Az alakjának megfelelő ruhákat hordjon. Ne öregeseket.
A szomorú az, hogy ezek egy része nem nagy elvárás, de nagyon kevés nő üti meg. Természetesen minden hozok én is, amit leírtam.
#3: Nem egyformán. Szerintem senki sem tudna olyan listát írni, ami több elemből áll és minden egyformán számít.
Esélyt persze kapna diy mentesen is, de úgy vettem észre, hogy az ilyen jellegű lányokkal passzoltam jobban.
#4: Semmi gond. Értelemszerűen randira sem hívnám el a te szinted. Nincs ezzel baj, nem egymást keressük.
#5: Köszönöm szépen! Igazából itt ez ilyen. Férfiként tök mindegy, hogy mit ír az ember, úgyis betámadja pár frusztrált nő. Tele van velük ez a kategória. Szerencsére az életben ennél azért értelmesebb nőket találtam és jó pár értékelte is, hogy mit nyújtok és várok el.
És igen, a belsőt fontosabbnak tartom.
#6: Szó szerint nem írtam le, de azért bőven levehető volt a szövegből. Legalábbis egy ember elérte azt az értelmi szintet.
#9: Jelenleg nem keresek kapcsolatot és van egyéb dolgokra partnerem az életemben. Persze, ha kevesebb dolgot várnék el, valószínűleg tényleg könnyebben találnék párt. Viszont, nem biztos, hogy jól is érezném vele magam.
A kevés rész sajnos inkább a kommunikációs és értelmi szintre vonatkozott. Látod, hogy itt is voltak, akik belém álltak. Sajnos rengeteg ember (férfi és nő) egyaránt frusztrált és 0 energiát fektetnek a normális párkapcsolati kommunikációba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!