Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök minden nap vegetáriánus ételt készítene és azzal várna haza?
Hát ez sok mindentől függ. Ő otthon vagy, vagy dolgozik mellette? Az ő feladata az étel biztosítása számodra is? Meg lett beszélve, hogy innentől csak vegetáriánus étel lesz?
Kompromisszumot nem lehet kötni? Mármint, hogy kisüt mellé neked valamilyen húst. Én így csinálom a páromnak, én nem eszek húst egy darabig ő se de aztán kérte hogy néhanapján neki készítsek.
Én rohadtul szeretem a zöldséges dolgokat, szóval kifejezetten örülnék!
Nem vagyok vegán, imádom a húst, de súly kontroll miatt sok zöldséget eszem, és én örülnék olyan nőnek, aki partner ebben!
Az, hogy én mit szólnék hozzá annak semmi jelentősége nincsen. Ez teljesen kontextus függő.
Ha a lány tudja,hogy a barátja szereti a vega kaját, akkor ez egy nagyon kedves gesztus. Ha viszont tudja,h utálja az ilyen ételeket, akkor szemétség azzal várni.
Amúgy húsevő vagyok,de vega kaját is megeszem, valszeg örülnék, h egyáltalán készül valamivel, mert az eddigi barátnőimnél nem voltam ehhez hozzászokva. Általában én főztem vagy rendeltünk.
Nem eszem húst úgy 16 éve. Nem szeretem és nem szerettem soha.
Szoktam úgy sütni, főzni hogy két félét készítek. Például rakottkrumplit 2 tepsivel csinálok. Az egyikbe teszek kolbászt, meg virslit, a másikba meg csak tofuvirslit.
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam hogy mások hogy látják ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!