Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod az éjszaka közepén elkezdene sütni valami édességet és sokszor reggelre egy halomnyi koszos edény várna amit nem mosott el?
Figyelt kérdés
De cserébe ott lenne egy finom gyümölcsös kosár, vagy kinderbuenós süti a hűtőben vagy esetleg sajtkrémtorta.
Elmosogatnál helyette, vagy bevinnéd a hálószobába a koszos edényt és megdobálnád vele amikor alszik szegény?
2018. febr. 4. 00:09
1/25 anonim válasza:
Megdobàlnàm vele mikor alszik :D
2/25 A kérdező kommentje:
Nem sajnálnád ahogy koppan a fején a fazék?
2018. febr. 4. 00:14
3/25 anonim válasza:
Király lenne!!!
Majd elmossuk. Egy kicsit amúgy is össze szoktuk gyűjteni a mosogatnivalót és egyben mosogatunk el mindent. Szóval nem lenne újdonság. Hmmm de ennék egy kis sütit...
4/25 anonim válasza:
Azért van a mosogatógép, vagy te talán kézzel mosogatsz? Chh
5/25 A kérdező kommentje:
Éjszaka túlságosan duruzsolna a mosogatógép.
2018. febr. 4. 00:23
6/25 anonim válasza:
Nem mindenkinek van mosogatógépe.
Ha nem keltene fel vele engem nem zavarna. Főleg ha még mellette esetleg beáztatná az edényeket.Majd én elmosogatok. :)
7/25 anonim válasza:
Főznék egy kávét a süti mellé. Majd elmosogat maga után.
8/25 anonim válasza:
Én szomorú lennék, amiért nem pörköltet csinált... :/
9/25 A kérdező kommentje:
Pörköltes franciakrémes hmmm :P
2018. febr. 4. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!