Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a párod az éjszaka közepén elkezdene sütni valami édességet és sokszor reggelre egy halomnyi koszos edény várna amit nem mosott el?
De cserébe ott lenne egy finom gyümölcsös kosár, vagy kinderbuenós süti a hűtőben vagy esetleg sajtkrémtorta.
Elmosogatnál helyette, vagy bevinnéd a hálószobába a koszos edényt és megdobálnád vele amikor alszik szegény?
Dehogy dobálnám! Mi megbeszéltük, ha én főzök, ő mosogat, ha ő főz, akkor én. Így teljesen jól működünk és neki is nagyobb kedve van ügyeskedni.:)
Nálunk ilyen még az ablakpucolás és a vasalás is. Én megmondtam a páromnak, bármit, csak vasalnom ne kelljen. Ő szeret vasalni, cserébe gyűlöl ablakot mosni. Megbeszéltük. :D
Én ezt szoktam csinálni, csak nappal, amikor délután alszik kicsit, mire felkel van valami meleg süti, de én bepakolom a mosogatógépbe a cuccokat, nincs kupi.
Egyébiránt ha sokat sürgök a konyhában magától kijön és elpakol nekem, vagy segít ilyesmiben. .)
Vicces youtube videónak elmenne az általad felvázolt poén... de csak annyinak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!