Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a párod az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a párod az éjszaka közepén elkezdene sütni valami édességet és sokszor reggelre egy halomnyi koszos edény várna amit nem mosott el?

Figyelt kérdés

De cserébe ott lenne egy finom gyümölcsös kosár, vagy kinderbuenós süti a hűtőben vagy esetleg sajtkrémtorta.

Elmosogatnál helyette, vagy bevinnéd a hálószobába a koszos edényt és megdobálnád vele amikor alszik szegény?

2018. febr. 4. 00:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
Ha megsuti, elmosnam. Nem vagnam a mosatlant almaban a fejehez. Milyen elnebeteg kerdes ez🐩🐩🐩🐩🐩
2018. febr. 4. 03:10
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

Dehogy dobálnám! Mi megbeszéltük, ha én főzök, ő mosogat, ha ő főz, akkor én. Így teljesen jól működünk és neki is nagyobb kedve van ügyeskedni.:)

Nálunk ilyen még az ablakpucolás és a vasalás is. Én megmondtam a páromnak, bármit, csak vasalnom ne kelljen. Ő szeret vasalni, cserébe gyűlöl ablakot mosni. Megbeszéltük. :D

2018. febr. 4. 03:44
 13/25 anonim ***** válasza:
47%
Amilyen hülye vagy szerintem nem fenyeget a veszély hogy párod lesz 😂😂😂
2018. febr. 4. 06:31
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
Imádnám ha lenne egy ilyen párom.
2018. febr. 4. 08:19
 15/25 anonim ***** válasza:
34%
Megdobálnák, lenne külön pontrendszer is, pl. A g pont izgatása a fakanállal, 50 pont.
2018. febr. 4. 08:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Nincs pontrendszer.
2018. febr. 4. 09:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Reggel elmosogatnám.
2018. febr. 4. 09:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Örülnék, hogy a pörkölt után van desszert is. Ha felkel akkor együtt elmosogatunk.
2018. febr. 4. 09:38
 19/25 anonim ***** válasza:

Én ezt szoktam csinálni, csak nappal, amikor délután alszik kicsit, mire felkel van valami meleg süti, de én bepakolom a mosogatógépbe a cuccokat, nincs kupi.

Egyébiránt ha sokat sürgök a konyhában magától kijön és elpakol nekem, vagy segít ilyesmiben. .)

Vicces youtube videónak elmenne az általad felvázolt poén... de csak annyinak :D

2018. febr. 4. 09:54
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ez miért kéne, hogy zavarjon. Reggelente szobaszemle van, mint a nyári táborban? Elmossa, ha felébredt.
2018. febr. 4. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!