Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért vannak fordítva bekötve?
Annyi kérdés van itt, hogy a nők ilyenek meg olyanok, szabályos gyűlölet, utálat árad egyes megnyilvánulásokból. Mégis akik így nyilvánulnak meg nők irányába, azok sopánkodnak hogy hogyan szerezzenek egyet.
Ha utálom a kígyókat mondjuk, nem azon töröm a fejem hogy melyik fajtát kellene beszerezni, amelyiket talán nem utálnám annyira.
Vagy pl felfogom, hogy egy oroszlán két perc alatt kinyírna és nem is bírnám finanszírozni az etetését, életterét, akkor nem azon sopánkodok hogyan tarthatnék egyet mégis.
Akik itt rühellik a nőket, azok miért foglalkoznak velük, miért akarnak egyet mégis miközben végtelen utálattal írnak róluk?
Én mindenesetre válogatok.
Miért ne, nem kellett eddig kigyúrt bankár.
De ha meggondolom megyek keresek egyet.
Igen, keressen jól és ne legyen dagadt ronda büdös fogatlan vagy öreg. Ahogyan én sem vagyok. És ne 500 at keressen hanem többet.
Nem érdekelt eddig a pénz de annyit pörögtök ti sóherek ezen hogy most már csak pénzessel kezdek.
Az is megcsal az is ugyanúgy hazudozik, de legalább tudjak vásárolni. Na pápá incelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!