Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért vannak fordítv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért vannak fordítva bekötve?

Figyelt kérdés

Annyi kérdés van itt, hogy a nők ilyenek meg olyanok, szabályos gyűlölet, utálat árad egyes megnyilvánulásokból. Mégis akik így nyilvánulnak meg nők irányába, azok sopánkodnak hogy hogyan szerezzenek egyet.

Ha utálom a kígyókat mondjuk, nem azon töröm a fejem hogy melyik fajtát kellene beszerezni, amelyiket talán nem utálnám annyira.

Vagy pl felfogom, hogy egy oroszlán két perc alatt kinyírna és nem is bírnám finanszírozni az etetését, életterét, akkor nem azon sopánkodok hogyan tarthatnék egyet mégis.

Akik itt rühellik a nőket, azok miért foglalkoznak velük, miért akarnak egyet mégis miközben végtelen utálattal írnak róluk?

2023. aug. 29. 02:36
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
55%

Igen a nőknek nehezebb, felismerni a kamusokat, nekünk kell szülni gyereket, persze hogy már átgondoljuk hogy kinek.

Meg kell gondolni mert nem akarunk menekülni éjjel az utcán a gyerekkel, nem akarunk éhezni, és nem akarjuk hogy az apuka otthon dögöljön a fotelban mert nem akarunk az ő anyukája is lenni.

Váláskor nektek könnyű, leporoljátok magatokat és szeditek fel az újabb nőket. Gyerektartást sem fizettek, időt sem áldoztok a gyerekre.

Van mit buknunk nekünk nőknek, hatalmasat kockáztatunk és nagyon alaposan meggondoljuk hogy kivel tervezzünk.

2023. aug. 29. 07:06
 12/44 anonim ***** válasza:
26%
MNK de tisztelet a kivételeknek, akik nem léteznek.
2023. aug. 29. 07:07
 13/44 anonim ***** válasza:
23%
Honnan tudod, hány incel és hány nő van?
2023. aug. 29. 07:07
 14/44 anonim ***** válasza:
83%

Egyszer olvastam, valaki remekül megfogalmazta azt, amit soha nem értettem a férfiakkal kapcsolatban: hogy lehet valakihez vonzódni, akit lenézel. Az ilyen "áh, a csaj egy büdös kuurva, de egy patront azért megér".

Ez számomra annyira tudathasadásos állapot, hogy beleélni sem tudom magam. Dugni akarok nőkkel, de lenézem a nőket, akik dugnak. Érthetetlen.

2023. aug. 29. 07:11
 15/44 anonim ***** válasza:
33%

Biztos jobban tudod, mint én aki látott és tapasztalt is már válást.

Tényleg ?

Túl okos vagy az a bajod…

Elmegy feketén dolgozni. Senki semmit nem fog tudni tőle levonni. A tartozást meg görgeti maga előtt ameddig akarja.

2023. aug. 29. 07:18
 16/44 anonim ***** válasza:
62%

De amúgy aki így beszél egy nővel az mindegy is hogy izélni akar meg csorgatja a nyálát.

Nem csak azért vagytok egyedül mert zsugoriak vagytok, vagy rondák, hanem azért is mert primitívek.

2023. aug. 29. 07:20
 17/44 anonim ***** válasza:
16%
#16 jah lehet hogy tesómszéknál így megy de jobb helyeken nem. Illetve az állam is megelőlegzi az ilyen veréb fizetendőjét és később rajta behajtja. De ja te vagy az okos. :D
2023. aug. 29. 07:21
 18/44 anonim ***** válasza:
59%
Én be tudom magamnak fizetni a belépőt és ki tudom fizetni a hamburgeremet is, de ha ezt így meg is KELL tennem egy hímtag mellett, akkor az nem kell mellém. Az nem férfi.
2023. aug. 29. 07:22
 19/44 anonim ***** válasza:
34%

Jó, de ha zsugori akkor legyen bombapali….

Legalább az legyen.

Magas fiatal, kemény , kigyúrt test.

2023. aug. 29. 07:24
 20/44 anonim ***** válasza:
71%
Na ezt nem értik hogy valamit nyújtani kell. Legalábbis hogy ne jusson eszembe hogy a másik esetleg sokkal udvariasabb. Sőt! Képes udvarolni.
2023. aug. 29. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!