Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért szarják le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szarják le, és nézik hülyének azokat a nőket, akik mindent megtesznek értük? És miért azért a nőért vannak oda, aki semmibe veszi őket? De ez ugyanúgy fordítva is igaz....

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 08:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
59%

Mert a “mindent megtesznek értük” sokszor inkább depresszió és kétségek által táplált cselekedet, ami nem vonzó.

Maximum borítsd rájuk az asztalt, mikor a toxic exeikről kezdenék el nyomni a 40 évados showdert.

2022. márc. 2. 08:08
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanazért, miért a nők is ezt teszik azokkal a pasikkal, akik mindent megtesznek értük. Sok "jó fiúk" tudna erről mesélni.
2022. márc. 2. 08:10
 3/23 anonim ***** válasza:
40%
Amiért egy ilyen "mindent megtesz" nő hülyének néz ha örülök annak amit tesz és viszonzom. Ilyenkor mivan?
2022. márc. 2. 08:10
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi lennék. No vagyok.. 31...ez sajnos tényleg úgy van. Talán a 'vadász ösztön' miatt? Csak az a baj, hogy ha a másikat választja (aki le szarja) soha nem fogja azt meg tenni neki mint a másik nő vagy férfi... Szomorú de sajnos tényleg ez van...
2022. márc. 2. 08:16
 5/23 anonim ***** válasza:
65%

Noi kerdések ferfi válaszok- van ilyesmi cimu videosorozat a neten

(Kérdésre:nem lábtörlőket keresnek a ferfiak)

2022. márc. 2. 08:18
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
Nekem kifejezetten az az ideális nő aki mindent megtesz és el tudja fogadni h ez viszonozva is van. Jöhet privi, komolyan mondom.
2022. márc. 2. 08:23
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként úgy àllok ehhez hogy ha valaki megtesz értem mindent,akkor én is érte,mert szerintem így működik egy boldog kapcsolat :)
2022. márc. 2. 08:29
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

megijednek az érzelmektől, hogy viszonozni kellene, ezért elutasitják / vagy nem tudják befogadni a jót, egyéb okok miatt – hozott minták/gyerekkori egyéb sérülések ….nincsenek azon az érzelmi intelligencia szinten…

nem úgy gondolnám, hogy ignorálják, csak a fentiek miatt amit irtam

Mikor pedig azt érzik, hogy nincs meg a szoritás, mert lehet igy élik meg, akkor pedig hiányzik nekik ez az érzés és pontosan, hogy a nem megfelelő emberhez kezdenek vonzódni…ezt pedig negativ érzéseket kelt bennük, mert futnak valaki után aki semmi veszi őket…

azt kellene felismernie/tanulnia, hogy fogadják be az érzelmeket és ne féljenek tőle…

2022. márc. 2. 08:49
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van. Én is jártam már úgy, hogy mindent megtettem a másikért és egyszerűen nem tudott vele mit kezdeni. Persze kihasználta a lehetőséget, de valószínű hogy kötődési problémák miatt, nem tudott élni a jó lehetőséggel hosszabb távon. Inkább más dolgokba menekült (munka, haverok, sport), csak ne kelljen felelősséget vállalnia a saját érzéseiért, ne kelljen egy hosszabb távú komoly kapcsolatba beleállni. Mai napig menekül a komoly kapcsolatok elöl. Ha csak velem csinálta volna azt megérteném, de azóta sem talált senki mást.

Az ilyen embernek sokkal könnyebb felszínes, szexen alapuló kapcsolatokat kialakítani, mint szembenézni a saját pszichés működésével.

2022. márc. 2. 09:37
 10/23 anonim ***** válasza:
2%

4 #1vagyok.... A valaszomra ezt az üzenetet kaptam... :)))))

2022. március 2. 09:20

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: A férfiak miért szarják le, és nézik hülyének azokat a nőket, akik mindent megtesznek értük? És miért azért a nőért vannak oda, aki semmibe veszi őket? De ez ugyanúgy fordítva is igaz....

"Erre én is kíváncsi lennék. No vagyok.. 31...ez sajnos tényleg úgy van. Talán a 'vadász ösztön' miatt? Csak az a baj, hogy ha a másikat választja..."

Az üzenet:

Mert randa hétfejű sárkány, ellenben a kedves Piroskával. Ezt csak te érzed így. A történetben te vagy a sárkány. Miért zavar ha valakinek nem jössz be?

2022. márc. 2. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!