Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szarják le, és nézik hülyének azokat a nőket, akik mindent megtesznek értük? És miért azért a nőért vannak oda, aki semmibe veszi őket? De ez ugyanúgy fordítva is igaz....
Mert a “mindent megtesznek értük” sokszor inkább depresszió és kétségek által táplált cselekedet, ami nem vonzó.
Maximum borítsd rájuk az asztalt, mikor a toxic exeikről kezdenék el nyomni a 40 évados showdert.
Noi kerdések ferfi válaszok- van ilyesmi cimu videosorozat a neten
(Kérdésre:nem lábtörlőket keresnek a ferfiak)
megijednek az érzelmektől, hogy viszonozni kellene, ezért elutasitják / vagy nem tudják befogadni a jót, egyéb okok miatt – hozott minták/gyerekkori egyéb sérülések ….nincsenek azon az érzelmi intelligencia szinten…
nem úgy gondolnám, hogy ignorálják, csak a fentiek miatt amit irtam
Mikor pedig azt érzik, hogy nincs meg a szoritás, mert lehet igy élik meg, akkor pedig hiányzik nekik ez az érzés és pontosan, hogy a nem megfelelő emberhez kezdenek vonzódni…ezt pedig negativ érzéseket kelt bennük, mert futnak valaki után aki semmi veszi őket…
azt kellene felismernie/tanulnia, hogy fogadják be az érzelmeket és ne féljenek tőle…
Igazad van. Én is jártam már úgy, hogy mindent megtettem a másikért és egyszerűen nem tudott vele mit kezdeni. Persze kihasználta a lehetőséget, de valószínű hogy kötődési problémák miatt, nem tudott élni a jó lehetőséggel hosszabb távon. Inkább más dolgokba menekült (munka, haverok, sport), csak ne kelljen felelősséget vállalnia a saját érzéseiért, ne kelljen egy hosszabb távú komoly kapcsolatba beleállni. Mai napig menekül a komoly kapcsolatok elöl. Ha csak velem csinálta volna azt megérteném, de azóta sem talált senki mást.
Az ilyen embernek sokkal könnyebb felszínes, szexen alapuló kapcsolatokat kialakítani, mint szembenézni a saját pszichés működésével.
4 #1vagyok.... A valaszomra ezt az üzenetet kaptam... :)))))
2022. március 2. 09:20
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: A férfiak miért szarják le, és nézik hülyének azokat a nőket, akik mindent megtesznek értük? És miért azért a nőért vannak oda, aki semmibe veszi őket? De ez ugyanúgy fordítva is igaz....
"Erre én is kíváncsi lennék. No vagyok.. 31...ez sajnos tényleg úgy van. Talán a 'vadász ösztön' miatt? Csak az a baj, hogy ha a másikat választja..."
Az üzenet:
Mert randa hétfejű sárkány, ellenben a kedves Piroskával. Ezt csak te érzed így. A történetben te vagy a sárkány. Miért zavar ha valakinek nem jössz be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!