Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért szarják le,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szarják le, és nézik hülyének azokat a nőket, akik mindent megtesznek értük? És miért azért a nőért vannak oda, aki semmibe veszi őket? De ez ugyanúgy fordítva is igaz....

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 08:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Kövér nő vagy?
2022. márc. 2. 09:53
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

Dettó így jártam én is. Persze aztán jöttek bocsánatot kérni, azzal hogy nem tudták hogyan kezelni a szitut. Aha. Mindezt azután hogy az"utódjaim" jól áthintázták őket. Először kiakadtam, a második alkalommal elmeséltem a páromnak aki viszont tényleg szeret és a helyén kezeli az érzelmeimet, hálás a szeretetemért, és jót nevettünk. Mert időközben országot váltottam.

Az első srác elvett egy keltetőgépet, a második ugyanott toporog ahol anno. Neki meg bejöhet az élet ha megérik rá.

2022. márc. 2. 09:54
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell mindent megtenni, csak akkor, ha kölcsönös. Nyilván látod, hogy egyoldalú a te erőfeszítésed, és akkor tovább kell lépni, nem még többet tenni.
2022. márc. 2. 10:03
 14/23 anonim ***** válasza:
97%
Az biztos, hogy rossz dinamika egy kapcsolatban, ha te kergeted őt és neked sem fogja megérni. De nem minden férfi/nő ilyen és nem feltétlen egyikőtök hibája. Te többet raktál bele, ő megijedt, erre te még többet raktál bele, ő meg még jobban kihátrált. Talán ilyenkor a felelősség miatt, vagy egyszerűen nem szeretett annyira, vagy önmagában nem bízott, vagy nem tud kötődni, vagy pont nem akar téged bántani azzal, hogy még inkább lábtörlő legyél, mert ő nem ilyenné akart tenni. Ezeket vele tudnád megbeszélni. Lehet, olyasmit adtál neki, amire nem volt szüksége, de olyasmit nem, amire meg lett volna. Tipikus hiba nőknél, ha sokat kérdezgeted, miközben ő csöndet szeretne. Vagy ha kiszolgálod és ezzel elveszed tőle azt, hogy ő küzdjön érted. Az ember sajnos mindig azt kínálgatja, ami neki hiányzik, de ebből nem következik, hogy a másiknak is az hiányzik. Sajnos el kell engedni végül, hiába szereted nagyon, ha nem lehetsz önmagad mellette, nem fog működni, nem illetek össze. De érdemes megnézni, hogy van-e olyasmi, amit te is tanulhatsz ebből és legközelebb pl. őszintébben felvállalni, hogy milyen vagy, ahelyett, hogy annyira meg akarsz felelni, hogy szeressenek, hogy nem látod önmagadtól a másikat... aki talán pont egy önállóbb, önmagát értékesebbnek tartó valakire vágyik, amilyennek az elején tűntél, amikor még kínálgattad magad.
2022. márc. 2. 10:28
 15/23 anonim ***** válasza:
10%
A női agyat nem lehet megérteni, nagyon úgy működik, mint ami fordítva van bekábelezve.
2022. márc. 2. 18:27
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

Azért, mert a rabszolgáját nem tiszteli senki! Én is megteszek mindent a páromért, de vannak nekem is elvárásaim! Ha nem becsülne, nem tisztelne, akkor a viszont nem látásra!

Egy nőnek legyen tartása a gondoskodás és odaadás mellett is.

2022. márc. 6. 10:53
 17/23 anonim ***** válasza:
21%

az ösztön hajtja, mert ami a tányéron van készen azt csak úgy kapta, nem kellett érte tenni, magyarul nem értékelik.

Az a feeling amiért küzdeni kell, harcolni, ez az adrenalin feelingje, ez hajtja, hogy ezt érezhesse.

2022. márc. 6. 12:46
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha kutyát akarok, elmegyek egy menhelyre, köszi
2022. márc. 6. 13:40
 19/23 anonim ***** válasza:
18-as elég ha csinálsz egy gyereket, az is hasonló.
2022. márc. 6. 15:55
 20/23 anonim ***** válasza:
53%

19

Nem, az hangos és büdös

2022. márc. 6. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!