Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szarják le, és nézik hülyének azokat a nőket, akik mindent megtesznek értük? És miért azért a nőért vannak oda, aki semmibe veszi őket? De ez ugyanúgy fordítva is igaz....
Dettó így jártam én is. Persze aztán jöttek bocsánatot kérni, azzal hogy nem tudták hogyan kezelni a szitut. Aha. Mindezt azután hogy az"utódjaim" jól áthintázták őket. Először kiakadtam, a második alkalommal elmeséltem a páromnak aki viszont tényleg szeret és a helyén kezeli az érzelmeimet, hálás a szeretetemért, és jót nevettünk. Mert időközben országot váltottam.
Az első srác elvett egy keltetőgépet, a második ugyanott toporog ahol anno. Neki meg bejöhet az élet ha megérik rá.
Azért, mert a rabszolgáját nem tiszteli senki! Én is megteszek mindent a páromért, de vannak nekem is elvárásaim! Ha nem becsülne, nem tisztelne, akkor a viszont nem látásra!
Egy nőnek legyen tartása a gondoskodás és odaadás mellett is.
az ösztön hajtja, mert ami a tányéron van készen azt csak úgy kapta, nem kellett érte tenni, magyarul nem értékelik.
Az a feeling amiért küzdeni kell, harcolni, ez az adrenalin feelingje, ez hajtja, hogy ezt érezhesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!