Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen az ideálom, az a valóságban is ugyanúgy tetszene?
Mindenkinek van egy elképzelt álompasija/csaja. A gond az, hogy az enyém nem éppen pozitív. Mintha arra vágynék, hogy uralkodjon rajtam. Szexuálisan és a magánéletben is. Nem arra gondolok, hogy megver vagy ilyesmi, hanem, hogy legyen domináns. Tudjon irányítani. Manipuláljon. Használjon. Persze ne egy darab szr legyek a szemében.
Tudom ez durva és extrém, meg biztos nagyon gáz, de erre vágyom. Ilyen férfit viszont még nem nagyon találtam. Nem is ismerek egyet sem. Viszont megfordult a fejemben, ha valóban találkoznék egy ilyennel vajon ugyanazt a vonzalmat érezném, mint a fantáziámban?
Valószínűleg egy idő után zavarna a dolog. Gondolom neked is vannak szokásaid, kedvenc dolgaid, vágyaid. Egy ennyire domináns fél nem venné figyelembe, hogy csak a neked megfelelő dolgokban domináljon. Amikor szembesülsz vele, hogy nem vehetsz egy ruhát, nem találkozhatsz a barátaiddal, családoddal változna a dolog, viszont talán már nem tudnál kiszállni a kapcsolatból.
A szexuális része az más, jó esetben a domináns nem azt jelenti, hogy olyat is megtesz ami kimondottan ellenedre van.
"Tudjon irányítani. Manipuláljon. Használjon." - Én ilyesmi vagyok, az a báránybőrbe bújt farkas típus :)
Csajban is ilyet keresek, de még nem találtam - a hétköznapi lányok unalmasak, nincs bennük kihívás... sokkal élvezetesebb, ha valaki átlát a dolgon, és úgy kell manipulálni :)
"találkoznék egy ilyennel" - Alapvetően 2 fajta van, az üzletember (aki ésszel, és megnyerő személyiséggel rendelkezik), és az utcai bűnöző (aki erővel, és megfélemlítő személyiséggel éri el azt amit akar). Kérdés, melyik jön be :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!