Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért vannak fordítv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért vannak fordítva bekötve?

Figyelt kérdés

Annyi kérdés van itt, hogy a nők ilyenek meg olyanok, szabályos gyűlölet, utálat árad egyes megnyilvánulásokból. Mégis akik így nyilvánulnak meg nők irányába, azok sopánkodnak hogy hogyan szerezzenek egyet.

Ha utálom a kígyókat mondjuk, nem azon töröm a fejem hogy melyik fajtát kellene beszerezni, amelyiket talán nem utálnám annyira.

Vagy pl felfogom, hogy egy oroszlán két perc alatt kinyírna és nem is bírnám finanszírozni az etetését, életterét, akkor nem azon sopánkodok hogyan tarthatnék egyet mégis.

Akik itt rühellik a nőket, azok miért foglalkoznak velük, miért akarnak egyet mégis miközben végtelen utálattal írnak róluk?

2023. aug. 29. 02:36
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdés fordítva is igaz, amikor nők azt mondják, hogy “minden férfi egy forma”."

Az a baj, hogy ezt férfiak is mondják. És nekem nőként 100 nő is mondhatja, hogy minden férfi egyforma, nem fogom elhinni, de elég egy férfinek mondania, és igaznak veszem.

2023. aug. 29. 09:17
 32/44 anonim ***** válasza:
67%

"itt a női válaszolok nem szex hiányos bánya-rémek?"

Ha már a férfi válaszolókról tudjuk, mert leírják magukról.

2023. aug. 29. 09:18
 33/44 anonim ***** válasza:
9%

"férfi válaszolókról tudjuk, mert leírják magukról."

Igen és ez a hozzátok hasonló rusnya femceleknek köszenhető mert a feminizmus miatt már azt hiszitek, hogy nektek is egy kigyűrt bankár járna.

2023. aug. 29. 09:32
 34/44 anonim ***** válasza:
18%
A nők többsége azt hiszi menő, aztán meg otthon unatkozik a gyerekkel, írogat redditre, vagy gyakorira.
2023. aug. 29. 09:54
 35/44 A kérdező kommentje:

"Illetve az állam is megelőlegzi az ilyen veréb fizetendőjét és később rajta behajtja."

Én próbáltam anno megelőlegeztetni mikor kijött ez a rendelet, hogy lehet ilyet. Ugyanis apuka lelécelt külföldre.

Aztán a fejemre olvasta az ügyintéző, hogy az állam csak akkor előlegezi meg, ha a bevétel a háztartásban ahol élek a gyerekkel nem éri el a létminimum mit tudom már hány%-át/fő, de valami olyan összeg volt, hogy kb segélyen kell élned, hogy jogosult legyél rá. Ha dolgozol, akkor nem előlegeznek semmit. Legalábbis 7 éve így volt. Nem úgy van ám, hogy ha apuka nem fizet, akkor az állam már előlegez is, ez nagy tévedés.

Én pl soha egy fillér gyt-t nem láttam és senkit nem érdekel, pedig mentem utána, kerestettem, stb.

2023. aug. 29. 10:48
 36/44 anonim ***** válasza:
65%

"mert a feminizmus miatt már azt hiszitek, hogy nektek is egy kigyűrt bankár járna."

Ha nem is egy kigyúrt bankár, akkor sem érjük be egy kreténnel. Ezerszer inkább egy jó vibri.

2023. aug. 29. 11:55
 37/44 anonim ***** válasza:
70%

Fordítva van némely férfi bekötve, úgy értve, hogy szexre hajtanak míg néhány nő szerelemre/vonzalomra/párkapcsolatra vágyik és azon belül szexre. Ez amióta a világ létezik így volt és így is lesz. Amugy nem ártana különbséget tenni, vagy a realitás talaján maradni, mert jó pár nőnek elég a szex míg akadnak férfiak,akiknek többre is szüksége van. Ráadásul tény és való, hogy itt ezen az oldalon mindkettő nemtől függetlenül akadnak olyanok,akik gyűlölik a másikat, vagy hibáztatják egymást. Természetesen sok a troll, akik direkt azért is rátesznek a lapátra és az is valószínű, hogy több a férfi, akik a nőket tartják bűnösnek, de ugyanúgy nők között is vannak, akik a férfiakat nyilvánítják ki a ludasnak.

Lassan egálban lesz ez az egész utálat, mert egyik nem se enged, látja be, hogy egyik sem ártatlan. Ez a legszomorúbb az egészben...

2023. aug. 29. 12:22
 38/44 anonim ***** válasza:
24%

"Ha nem is egy kigyúrt bankár, akkor sem érjük be egy kreténnel"

Nektek mindenki kretén akinek nincs

nettó 500e fizuja minimum

kigyúrt/sportos testalkata

saját lakása/háza vagy autoja

diplomaja

2023. aug. 29. 12:42
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
Be kell menni aztán válogatni kell, mint a piacon és akkor mindenki azt kapja, amit csaj szeretne. Hát ez nem így működik. Minden kapcsolatban munka van és semmi nem hull senki ölébe!
2023. aug. 29. 12:50
 40/44 anonim ***** válasza:
8%

Sajnos amíg a férfi többlett van és a chadek tudnak háremeket tartani addig a jó puncik hiány cikknek számítanak amire az egyetlen működő megoldás a jó nők tömeggyártása klónozási technólogiával.

2023. aug. 29. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!