Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képet küldött nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képet küldött nem merem megnyitni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tul fenyes cseten vagyunk túl. Elég bunkó de még értetlen is.

De átment small talkba a veszekedés

Ki mit csinál éppen melobol uton haza stb.

messenger.

ha megnyitom és vmi dick pick, akkor örül hogy megbánthatott.

Letiltani csak ugy tudom ha rámegyek(tehát szintén láttamozva van, meglesz az öröme) de 50% az esély hogy nem azt küldött.

vagy reménykedek benne hátha csak vmi aranyos képet küldött es lehetne rólam ez a görcs.

2023. aug. 28. 22:17
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
94%
#47, nem húzok le senkit, nem hülyézek(veled ellentétben). A kérdező kezdte ezt a "lehet veled ezt meg lehet csinálni" dumát. Hasonló stílusban kapott választ. Vagy csak egy oldalúan szabad nagyképűsködni?
2023. aug. 29. 14:23
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ember.

Képzeld senki nem mondta hogy normális dolog ilyet küldeni. Senki nem mondta hogy örül neki.

Senki nem mondta hogy nem szakítaná meg a kapcsolatot utána a pasival.

Tudod én hogy reagáltam az ilyenekre? Levágtam hogy nem túl intelligens az illető és valószínűleg nem is egyformák a szándékaink így én is tiltottam az ilyeneket.

A különbség hogy engem nem rázott meg lelkileg. Valószínűleg mert én láttam már fszt, te meg gondolom nem vagy nem sokat és ezért sokkol ennyire. Vagy van valami traumád.

Semmi gond. De attól még túlreagálod. Nem, nem a tiltással. Hanem ezzel a hiperventillálással.

2023. aug. 29. 15:47
 53/55 anonim ***** válasza:
66%
#52 igen, mindenki ezt mondja, a kérdező meg még valaki meg itt hisztériázik
2023. aug. 29. 16:11
 54/55 anonim ***** válasza:
55%
Nyisd meg a képet , ujjazd meg rá magad majd rakd fel ide linkelve a videót
2023. aug. 29. 21:46
 55/55 anonim ***** válasza:
Miért lenne meg az öröme? Nem azért küld valaki pénisz fotót, hogy megbántson. Miért bántódnál meg egy képtől?
2023. aug. 30. 02:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!