Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képet küldött nem merem megnyitni mit tegyek?
Nem tul fenyes cseten vagyunk túl. Elég bunkó de még értetlen is.
De átment small talkba a veszekedés
Ki mit csinál éppen melobol uton haza stb.
messenger.
ha megnyitom és vmi dick pick, akkor örül hogy megbánthatott.
Letiltani csak ugy tudom ha rámegyek(tehát szintén láttamozva van, meglesz az öröme) de 50% az esély hogy nem azt küldött.
vagy reménykedek benne hátha csak vmi aranyos képet küldött es lehetne rólam ez a görcs.
A dick pick az a másik bántása.
21 # FELNŐTT EMBEREK ILYENEK.
Azok a barmok abberáltak bunkók.
Amugy nem azt kuldott hanem magárol mosolygosat kedveset hogy hazaèrt.
De félmeztelen felsőtestűt.
Legszivesebben belinkelném ide milyen ocsmany.
A félmeztelen felsőtestű mosolygó hapsi az ocsmány?
Minek ismerkedsz vele, ha undorodsz meg rettegsz tőle? Nincs jobb dolgod? Kötelező ez neked?
Eskü, felnőtt vagy?? Mert akkor még cikibb, hogy erre kérdést pazaroltál. De komolyan!
Ha nem akarok ismerkedni valakivel ,nem mindegy, hogy dick pick vagy macska?? Nem foglalkozom vele és kész!!!
Törlés, azt jó napot! Ha meg zaklat, akkor tiltás! Ennyi! Ehhez nem kell gyakori!!!
N
Nem udvarlás egy divk.pick hanem sértés bántás egy nőnek. Nem is udvarlás vele a céljuk hanem a nö alázása.
Menjen az f.szképeket nézni aki olyan nő.
A többség én is pont nem az akinek ez bejön.
Annak nincs akinek ez bejon hogy ilyenekek kuldenek neki. Meg aki szerint ez normalis hogy f.szt tilnak az ember képébe.
Nekem ja. Mosolygos kedves képet kaptam ettol fuggetlenul tiltottam mert bunko.
És ronda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!