Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képet küldött nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képet küldött nem merem megnyitni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tul fenyes cseten vagyunk túl. Elég bunkó de még értetlen is.

De átment small talkba a veszekedés

Ki mit csinál éppen melobol uton haza stb.

messenger.

ha megnyitom és vmi dick pick, akkor örül hogy megbánthatott.

Letiltani csak ugy tudom ha rámegyek(tehát szintén láttamozva van, meglesz az öröme) de 50% az esély hogy nem azt küldött.

vagy reménykedek benne hátha csak vmi aranyos képet küldött es lehetne rólam ez a görcs.

2023. aug. 28. 22:17
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom kérdező! "Meglenne az öröme". Ki a sz---rt érdekel?? Sz---rd már le, hogy milyen öröme van meg! Egy p--csfotótól meg ne parázz! Nyisd meg azt a rohadt üzenetet aztán tiltsd le, és sz--rni rá, hogy neki milyen öröme van, vagy nincs. Magaddal foglalkozz már, hogy neked mi komfortos, mi nem, hogyan tudod védeni magad, ne vele. És akkor mi van, ha azért tiltod le, mert dickpick és ez neked nem tetszik? Szíved joga. Vállald már a döntéseid, érzéseid.
2023. aug. 28. 22:43
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2023. aug. 28. 22:46
 13/55 A kérdező kommentje:

Hát felnőttek vagyunk.

Én nem tudom hogy kik hiszik azt hogy a felnőtt pasik értelmesebbek lennének mint egy ovis mikor az fordítva van.

Minél idősebb vki annál udvariatlanabb bunkóbb gyökerebb.

11#

At van hogy nem akarok dick pickre neki örömet okozni azzal hogy betalált és bánthatott.

2023. aug. 28. 22:50
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg tenyleg d.picet kuldott, akkor irj neki vissza annyit, hogy "hasonlit egy peniszre, csak kisebb🤭", majd ezek utan tiltsd le. Hidd el, egyaltalan nem fog oromkodni. :D
2023. aug. 28. 22:56
 15/55 anonim ***** válasza:
100%

Korlátozasba tedd a beszélgetést :D

Utana ebben a módban megnyitod, ott latod mit kuldott de ő nem tudja hogy megnezted.

2023. aug. 28. 23:59
 16/55 anonim ***** válasza:
100%

Iriyellek, hogy ennyi a problémád:D

Majd írd meg mit küldött, most már érdekel:D

2023. aug. 29. 00:21
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
ha dickpicet küld, akkor mond neki, hogy híres leszel 9gag-on.
2023. aug. 29. 00:33
 18/55 anonim ***** válasza:
90%

Jah, vagy pl screenshotold a p*csét a nevével és psoztold ki az üzenőfalára mondjuk ilyen éjjel 2kor amikor már elment aludni.

Így mire észreveszi, hogy kint van a farka a profilján, egy halom ismerőse látta már:D

2023. aug. 29. 00:46
 19/55 anonim ***** válasza:
77%
Ne nyisd meg, ne tiltsd le csak korlátozd. Aztán küldözgethet bármit úgyse látod. Jobb nem megnyitni, ha kiscica, azt is manipulatívan használja. Beszélgess másokkal akikkel fel se merül hogy olyat küld amivel megbánt.
2023. aug. 29. 00:53
 20/55 anonim ***** válasza:
93%
Én komolyan nem értem hogy mi bántó van egy dick picken? Mármint persze primitív dolog, idegesítő, nem kíváncsi rá az ember.... Na de hogy bántó? Az kicsit túlzás? Ki nem tojja le a pcst? Mi ebben a bántó?
2023. aug. 29. 06:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!