Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képet küldött nem merem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képet küldött nem merem megnyitni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tul fenyes cseten vagyunk túl. Elég bunkó de még értetlen is.

De átment small talkba a veszekedés

Ki mit csinál éppen melobol uton haza stb.

messenger.

ha megnyitom és vmi dick pick, akkor örül hogy megbánthatott.

Letiltani csak ugy tudom ha rámegyek(tehát szintén láttamozva van, meglesz az öröme) de 50% az esély hogy nem azt küldött.

vagy reménykedek benne hátha csak vmi aranyos képet küldött es lehetne rólam ez a görcs.

2023. aug. 28. 22:17
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Lehet neked nem oszt nem szoroz ha vki f.szképet kuld mert erre méltat. Az te vagy.
2023. aug. 29. 13:11
 42/55 anonim ***** válasza:
97%

Akkor menj keresztény társkeresőre ahol még csak beszélni sem szabad ilyenről és meg leszel tisztelve.

Nem tudom, mi bajod. Társkeren anno 2x kaptam ilyet a sok-sok beszélgetés során. De ha azt veszem, hogy megismertem ott a férjemet, hát ki nem 💩-ja le, hogy kaptam közben kettő ilyet? Az a saját szegénységi bizonyítványuk, nem az enyém. Nem is úgy veszem, hogy nekem szól, hisz azt se tudja ki vagyok, valószínű becopyzta még 100 másik nőnek aznap, maga se tudta kinek. Kicsit mimózalelkű vagy. Nem körülötted forog a világ meg az összes 🌳sz, már bocs.

2023. aug. 29. 13:19
 43/55 anonim ***** válasza:
0%
42 Te hülye vagy utolsó. Még magyarázod is mintha nem lennél az. De az vagy. Szegény férjed, max akkor nem szegény ha hasonlóan sötét mint te.
2023. aug. 29. 13:26
 44/55 anonim ***** válasza:
97%
43# parancsolsz? 🙃 miért vagyok hülye? Mert élek boldogan és nem omoltam össze két dickpic látványától? Tényleg valami baj lehet velem, hogy nem nyugtatókon élek azóta is.
2023. aug. 29. 13:33
 45/55 anonim ***** válasza:
97%

A #42 pont, hogy nem hülye!

A kérdező ezt alaposan túltolja, és pörög rajta, de hogy miért??!! Nem éri meg, magát hergeli vele. Meg itt a népet.

2023. aug. 29. 13:54
 46/55 A kérdező kommentje:

Lehet vannak nők akiknk siman lehet f.szképet küldeni semmi bajuk nem lesz tőle. Na nekik kell küldeni ezeket. Hemzsegnek ugy néz ki.

És ezek hordják le azokat, akik ennek hátat forditanak.hogy mi az már hogy nekem nem jön be ha f szt tolnak a képembe.

Nekik lehet, nekem nem. Ez van gyerekek.

2023. aug. 29. 13:57
 47/55 anonim ***** válasza:
0%
44 Azért vagy sötét mert egy nagyképű hp vagy, aki élvezi hogy másokat lehúz. Szívesen, máskor is. A környezeted gondolom meg se mer szólalni ha ott vagy, az itteniek is becsicskultak már.
2023. aug. 29. 14:18
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg retardált vagy kérdező... SENKINEK nem jön be. Csak nem omlunk össze lelkileg, meg nem drámázunk rajta napokon át, ha mégis megtörténik. Szerintem keress valami kisegítő osztályt, csoportot, mert nem bántásból, de tényleg kb egy 10 éves kislány szintjén állsz érzelmileg, értelmileg. Nagyon sok gondot fog még ez okozni neked az életben, és minél tovább húzod ennek a kezelését, annál rosszabb lesz.
2023. aug. 29. 14:18
 49/55 anonim ***** válasza:
100%

45 vagyok.

nekem sem lehet. aki ezt tette ismerkedés alatt, azzal megszakítottam a kapcsolatot.

nem görcsöltem itt feleslegesen!

2023. aug. 29. 14:20
 50/55 anonim ***** válasza:
96%

miből vetted le, hogy a 44 lehúz vagy nagyképű? nem írt semmit, csak hogy nem görcsöl az ilyenen, hanem nem fogllakozik vele

#45 vagyok

2023. aug. 29. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!