Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam Messengeren a nőre, aki szokott engem nézni a buszmegállóban, illetve a buszon. Miért nem ír vissza, ha bejövök neki?
Én introvertált lányként írom, hogy nem minden lány/nő egyforma és gondolom, hogy a férfiaknál is így van ez. Van, aki díjazza, hogy élőben leszólítják, de más valóban letámadva érzi magát és hirtelen nem tud mit kezdeni a helyzettel, mert olyan hirtelen jött, ráadásul azt sem tudhatod egy idegenről, hogy milyen hangulatban van épp aznap.
Az, viszont, hogy idegenként ráírtál, úgy, hogy gyakorlatilag még a nevét sem kellene tudnod, valószínűleg felvetett benne pár kérdést, hogy vajon nyomoztál-e utána, vagy mégis honnan tudod a nevét.
"
1. Nem nincs kedve, hanem lehet hogy nincs rá felkészülve hogy leszólítják."
Rendszeresen látja. Nem randira kell rögtön hívnia. Bőven jó, ha valami kis apróságot mond, köszön, stb. Ahogy felvettem is írtak.
Ahogy fentebb is írják, valami ürüggyel kell ilyenkor indítani, pl mennyi az idő, remélem jön mindjárt a busz mert fázok.
Ha a másik le se szarja hogy dumalsz akkor látni fogod rajta, de nem tamadtad le. Ha viszont vevő a beszélgetésre mert azért bámul hogy megszolitsd akkor bármilyen hülye duma is bele fog menni a csevegesbe.
40# hát arra írhatta/gondolhatott a kérdező, hogy ha nem vagy felkészülve hogy megszólítanak, akkor lehet hogy bunkón reagálsz rá, még akkor is ha előtte szemeztetek és tetszik a másik.
Egy következő alkalommal pedig nyitott vagy az ismerkedésre.
Mi olyan bonyolult ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!