Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráírtam Messengeren a nőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírtam Messengeren a nőre, aki szokott engem nézni a buszmegállóban, illetve a buszon. Miért nem ír vissza, ha bejövök neki?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 11:28
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
81%
Így van, ha tudja hogy ki vagy, hogy rendszeresen együtt utaztok erre te rairsz neten nyilvánvalo ismerkedés célból ahelyett hogy odamennel hozzá az szerinted miről árulkodik neki? Arról hogy gyáva vagy.
2023. aug. 29. 06:44
 32/47 anonim ***** válasza:
39%

30# Az te vagy, mások meg mások.

A lány a buszon lehet hogy nem örült volna neki ha ott leszólítja, kínos is lehetne.

Az ilyen buszos vonatos ismerkedésbe az a szar, hogy nincs a nőnek menekülési helyzete. Messenger azért jobb, mert majd visszaír amikor akar és azt amit akar és lesz ideje gondolkodni rajta, nem szorítják sarokba.

Kérdező! Tök jó hogy azt írtad látásból ismeritek egymást. Ez jó kezdet.

2023. aug. 29. 09:10
 33/47 anonim ***** válasza:
52%

32# istenem, ha menekül, akkor meg nincs kedve ismerkedni.

Pont!

2023. aug. 29. 09:32
 34/47 anonim ***** válasza:
52%
látszik, hogy fingod sincs a valóságról.
2023. aug. 29. 09:32
 35/47 anonim ***** válasza:
52%

És ez nem tinikapcsolat kategória, ébresztő.

TIniknél ez normális.

2023. aug. 29. 09:34
 36/47 anonim ***** válasza:
0%

33# ez nem igaz.

1. Nem nincs kedve, hanem lehet hogy nincs rá felkészülve hogy leszólítják.

2. Nem tudjuk hogy van e pasija, ciki megkérdezni szia ismerkedünk? Nem.

Hoppá.

3. Oké tegyük fel a csaj is akarja. Mit? Nem biztos hogy ott mindenki füle hallatára akarja, de amúgy lehet hogy igen. Na, mire való a messenger.

És végül nem a múlt században vagyunk...ébresztő.

2023. aug. 29. 12:50
 37/47 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom miért kell biztatni, még ostoba női hozzászólóknak is, hogy kezdjenek el vegzálni minket a velünk együtt várakozók a buszmegállóban. Nagyon kellemetlen lenne és utána is végtelen kínos ha vissza kell utasítani. Kinek hiányzik már ez a szar még reggel a kva buszra várva is, kicsit térjetek már magatokhoz. Ha mindenképp ennyire nem lehetett kibírni akkor igenis jobb ha messengeren írt a kérdező bár látható, hogy ez így is nagyon ciki tud lenni. Akkor el lehet képzelni személyesen. Egyszerűen vannak szituk amikor ha nem kapsz nagyon egyértelmű jelet akkor nem szabad ezt csinálni!
2023. aug. 29. 15:42
 38/47 anonim ***** válasza:
69%

#37 de ez a nő elvileg sokat bámulja a kérdezőt.

Nem tudom te hogy vagy vele de én nem szoktam bámulni azokat akik nem akarom hogy hozzám szoljonak.

2023. aug. 29. 15:49
 39/47 A kérdező kommentje:
Volt amúgy egy 3.nő is na az múltkor leszólított buszmegállóban, de én bunkó voltam vele. Ma leszólítottam, és jót dumáltunk
2023. aug. 29. 16:14
 40/47 anonim ***** válasza:
69%
Most ez nem tudom hogy jött ide, kérdező. 🤣🤣
2023. aug. 29. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!