Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam Messengeren a nőre, aki szokott engem nézni a buszmegállóban, illetve a buszon. Miért nem ír vissza, ha bejövök neki?
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 11:28
11/47 A kérdező kommentje:
Valószínűleg látta az üzenetet, csak nem nyitja meg. Hát ez van, ez kukak. Csak most kellemtlen lesz látni mindennap...
2023. aug. 27. 12:34
12/47 anonim válasza:
Azt elmondod, hogy a nevét honnan tudtad meg?
13/47 A kérdező kommentje:
Kidobta a Facebook a kit ismerheteknél
2023. aug. 27. 13:25
14/47 anonim válasza:
De akkor van közös ismerősötök? Vagy mi alapján dobta ki?
15/47 anonim válasza:
Keretlen uzenetek koze rakja .. lehet eszre sem veszi mivel nem dobja ki neki úgy mint az ismeroseier.
16/47 anonim válasza:
Jelolni kellett volna , hogy lasss az uzeneted eszkombajn.
17/47 anonim válasza:
Valószínűleg az engedélykérések között landolt az üzi és nem is látta, nem is fogja, vagy esetleg majd egy év múlva ha véletlenül eszébejut odakattintani. Mondjuk azt sosem értettem a facebook ezt hogy gondolja, miért nem kapunk értesítést erről úgy mint a többi üzenetről.
18/47 A kérdező kommentje:
De bejelöltem, de később megnéztem a profilját és az volt kint, hogy üzenetek. Valószínűleg beállította úgy már, hogy ne tudja akárki ismerősnek jelölni. Amúgy meg úgy tudom, már nem teszi be
2023. aug. 27. 14:21
20/47 A kérdező kommentje:
Nekem múltkor írtak, és fel jött chat fejként
2023. aug. 27. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!