Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam Messengeren a nőre, aki szokott engem nézni a buszmegállóban, illetve a buszon. Miért nem ír vissza, ha bejövök neki?
Én azokat a csajokat se találom, akiknek nagy ló betűkkel van ráírva a nevük a munkaruhára, te meg a megállós csajjal dumálsz.
Fszom.
#2 Dumálna, ha visszaírna. Így viszont kellemetlen lesz vele legközelebb találkozni.
Szívás.. :D
Miért nem mentél hozzá oda a buszon?
Az is lehet, bejössz neki de az is, hogy nem.
Kellemetlen a szitu ha kellemetlennek éled meg...
Legközelebb menj oda hozzá, és mondd neki, hogy feldobta ismerősnek és bejelölted, 50-50, hogy hogy sül el, legrosszabb esetben lekoptat, te azzal is csak nyersz és előrébb vagy mert kimozdultál a komfortzónádból, kicsit gyakoroltad a kommunikációt. A gördeszkások is sokat esnek pofára mire profik lesznek, csak így lehet tanulni annak aki nem istenadta őstehetség.
A csajozás is csak egy készség amit lehet fejleszteni.
Miert nem a megállóban, buszon szolitod meg?
Nálam kuka lenne, aki rendszeresen lát, de nem mer idajonni, hanem nyomozgat utánam és írogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!