Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Ismerkedéskor pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ismerkedéskor pl neten, miért teszitel fel az alábbi kérdéseket? pl: Mit/hol dolgozol? Van e lakásod? Milyen telefonod van? Ezek miért fontosak?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Jaj, Edricus, nem megy neked ez a gondolkodás dolog...

A monogámiának semmi köze ahhoz, hogy ki milyen szempontok mentén választ párt. Ha egy férfi nem hajlandó dagadt nővel összejönni, attól még elvárhatja a hűséget. Ha egy nő nem hajlandó nála sokkal csóringerebb férfival összejönni, attól még elvárhatja a hűséget, mert a kettő semmilyen módon nem függ össze. Semmilyen módon.

Az empátia meg szép dolog, de attól, hogy empatizálok valakivel, még baromira nem fogok összejönni vele. Az önsorsrontó lusta herékkel meg még csak nem is empatizálok.

A rinyád többi része nem érdekel. Nyugodtan picsoghatsz és személyeskedhetsz, ezután arra nem válaszolok.

2024. jan. 10. 15:35
 52/61 anonim ***** válasza:
5%

Eddig sem válaszoltál. Értelmeset legalábbis.

Sok olyan pár van, ahol a férfi normál testalkatú, vagy vékony, a nő pedig túlsúllyal küzd, nem tudom melyik országban élsz, hogy ezt nem látod. A forditottja ritkább, ha csak nem pénzes a pasi.

Az empátia arra értendő, hogy a mai helyzetben bem lehet könnyen átlagos embernek lakáshoz vagy albihoz jutni, (akkor sem, ha neked szerencséd volt) így nem lehet ez alapján választani. Ha valaki ezalapján választ, persze hogy a pasi nem monogám, hisz ha rosszul alakulnak a dolgai, és el lesz hagyva egy mondva csinált indokkal, ott az nem túl érzelmi biztonság, valljuk be.

Ne higyj a női magazinoknak, amik azt mondják, hogy a férfiak csak nemiszervvel gondolkodnak és éreznek, ezért nem igényelnek érzelmi biztonságot. A férfiaknak csak az 5%-ukra igaz ez.

2024. jan. 10. 15:42
 53/61 anonim ***** válasza:

Ennyire nem megy az olvasás, vagy a szoki trollkodást nyomod megint?

Azt írtam, hogy HA egy férfi nem akar kövér barátnőt... Mit nem értesz ezen? HA nem akar ilyen vagy olyan barátnőt, attól még elvárhatja a hűséget. Érted mit jelent a "ha" szócska? Nem azt jelenti, hogy a világon egyetlen férfi sincs dagadt nővel.

Nekem meg nem szerencsém volt, hanem egyszerűen nem vagyok sem lusta, sem ostoba. De nem, továbbra sem kellett isten tudja mekkora elképesztő, emberfeletti erőfeszítéseket tennem ahhoz, hogy normális körülmények közt, önállóan éljek. Én értem, hogy Magyarország nem a Kánaán, de azért nem is Szomália, baszki...

Amúgy meg helyesen így írják: "higgy".

2024. jan. 10. 15:47
 54/61 anonim ***** válasza:
5%

Gondoltam írok pár helyesírási hibát, hogy valamibe hitelesen is bele tudj kötni, ha már a tartalomba nem lehet. 😉

Most látom csak hány éves vagy. Ennyi idősen kevéske élettapasztalattal még elnézhető ez a sok csacskaság, amit írtál. 😉

2024. jan. 10. 15:56
 55/61 anonim ***** válasza:

Neked viszont annál kínosabb, hogy ennyire nem megy az érvelés...

Mondjuk amiket a múltban leírtál magadról, nem is értem miért beszélgetek egy csődtömeggel.

Szóval léptem, legyen tied az utolsó szó, más örömöd úgysincs:

2024. jan. 10. 15:58
 56/61 anonim ***** válasza:
Múltban magamról? Nem emlékszem hogy társalogtunk volna.
2024. jan. 10. 16:02
 57/61 anonim ***** válasza:

:Ha egy nő nem hajlandó nála sokkal csóringerebb férfival összejönni, attól még elvárhatja a hűséget, mert a kettő semmilyen módon nem függ össze. Semmilyen módon."

Pedig minden mindennel oaszefuggesben van es egyik dolog a masikra gyakorol hatast. Becsulet,tisztesseg, onazonossag,empatia.. aki utalja az allatokat,bizonyos etnikumokat, tehat megkulonboztet embereket az nem jo ember nem empatikus.

2024. jan. 10. 17:09
 58/61 anonim ***** válasza:
Gyerek még. 😉
2024. jan. 10. 17:15
 59/61 anonim ***** válasza:
8%

Leginkább két női típus van, akit nem fognak ezek a kérdések érdekelni:

1. Aki nem kell senkinek, (akár külső, akár mentális okokból) és örül ha talál valakit.

2. Ha le akar uralni egy pasit, és tudja, hogy akinek nincs semmije, hálás hogy talált egy olyan nőt, aki nem az 1.

Csak hát ezzel az a baj, hogy aki nem kell senkinek, amellett nem biztos hogy meg fog maradni a "csődtömeg" is, ahogy a kis hölgy fogalmazott, mert nyilván nem véletlenül nem maradtak meg mellette és érik be a "csövivel".

A másik pedig azért, mert ott a pasinak sosincs igaza, és minden apróságért megy az "örülj hogy van valakid" "ha nem tetszik, lehet visszamenni keresgélni társkeresőre" stb. Minden apróságért.

Úgyhogy a neten való ismerkedéshez kell egy "karizma", pl. külföldi tájképek előtt pózolás, hogy lehessen azért látni, hogy jól keresel, netán fotó a kocsidban, hogy neked ilyen is van, stb.

2024. jan. 10. 17:23
 60/61 anonim ***** válasza:
Ezek a kérdések amúgy rommá szépítő filterezett fotóval történnek amúgy?
2024. jan. 10. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!