Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ismerkedéskor pl neten, miért teszitel fel az alábbi kérdéseket? pl: Mit/hol dolgozol? Van e lakásod? Milyen telefonod van? Ezek miért fontosak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 11:03
11/61 anonim válasza:
Milyen telefonod van?
Te ovodasokkal ismerkedsz?
A hol lakom kérdést a pasik is felteszik.
Már bocs, de ha ismerkednek nem lehet megtudni, hogy a másik mit dolgozik,bhok lakik, akkor mit akarsz?
12/61 anonim válasza:
Tényleg nem értem, hogy miket kéne kérdezni? Melyik a kedvenc színed vagy mi? XD
13/61 anonim válasza:
Lehuzos hulye rbancok a munka erdekli persze.. fejben meg mar megy a matek mennyi penze lehet..
14/61 anonim válasza:
Nagyon sok mindent elárul egy ember munkája. Az intelligencia szintjétől a napi rutinján át az értékrendjéig... Nyilván vannak kivételek, de ilyen alapon smemilyen következtetést nem lehet levonni, mert valaki anekdotikus-érvel egyet...
15/61 anonim válasza:
14. Aha mert ha pl egy arufeltolto diplomas akkor elarulja menyire hulye ? Elmentek ti a fenebe !
16/61 anonim válasza:
15
Jajajj, valakinek betalált. Igazam van, ugye? :D
17/61 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy valaki megkérdezi a telefonod márkáját, vagy hogy van-e lakásod.
A munkádról oké, ha kérdez, én sem szívesen beszélek róla, nem szoktam kérdezni, de ki vagyok békülve azzal, hogy ez fontos rész, legalább abban, hogy napi hány órát és mikor dolgozik, illetve mennyit keres. De én pl nem tudtam, hogy tanárok gyakran kapnak szolgálati lakást, úgy meg máris jobb, ha havi 300ból csak rezsire és kajára kell költeni, albira nem.
18/61 anonim válasza:
Én nő vagyok, és tőlem meg a férfiak kapásból azt szokták kérdezni, hogy hány kiló vagyok + hogy egyedül lakom e :'D
19/61 A kérdező kommentje:
Pedig a súlyt illetlenség egy nőtől megkérdezni.
2023. aug. 27. 17:59
20/61 anonim válasza:
Lehúzásra mennek a nők jó része ,ezért kérdezik meg mit dolgozol.. ha olyan munkad van akkor aznao már tiltanak is minden honnan mert ennyire rendesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!