Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Ismerkedéskor pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ismerkedéskor pl neten, miért teszitel fel az alábbi kérdéseket? pl: Mit/hol dolgozol? Van e lakásod? Milyen telefonod van? Ezek miért fontosak?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
10%
Bocsánat, nem tudtam hogy nem tudod mi az empátia fogalma, jelentése, annak alkalmazása, nem akartalak kínos helyzetbe hozni.
2024. jan. 10. 14:14
 42/61 anonim ***** válasza:
8%

38! Hát persze hogy elvárgatod. Sőt a kocsit is elvárhatod, mert ilyen hidegben jogos ha nem akarsz bzszra várni, negfázni, kiesni a munkából. Meg a férgi dolga megteremteni a biztonságot. 😉 Svájcvan, Franciaországban, Ausztriában, Hollandiában és Németországban így ternéstetes.

De vajon ilyen feltételekkel elvárhatod vajon a hűséget és a monogámiát is?

2024. jan. 10. 14:19
 43/61 anonim ***** válasza:
89%

Nem én nem ismerem az empátia fogalmát, hanem az, aki azt hiszi, hogy egy párkapcsolat alapja az esélyegyenlőség és a szánalom.

A 42-es meg nem tud olvasni. Leírtam, hogy én már megteremtettem magamnak, amire egyelőre szükségem van. A hűséget és monogámiát meg miért csak attól várhatnék, aki egy lúzer csődtömeg?

2024. jan. 10. 14:43
 44/61 anonim ***** válasza:
4%

Visszakérdezés helyett inkább arra válaszolj, hogy miért várhatnál el hűséget és monogámiát olyantól, akinek nem elég a személyisége, hanem azt is nézed mije van. Hitelesebb mint a visszakérdezés.

Mondjuk ezzel a semmire fölényes, arrogáns, nagyképù primitív viselkedéssel, amit itt a hozzászólásodvan lenyomsz, pláne nem értem hogy joggal várhatnád e el. A férfi nem ATM ám.

2024. jan. 10. 14:52
 45/61 anonim ***** válasza:

44

Én személyesen egyiket sem várom, mert a nyitott párkapcsolatot preferálom, de a vita kedvéért akkor maradjunk a hagyományos értékrendnél. Nos, azért várhatnám el, mert a kettő semmilyen módon nem függ össze. Szívesen.

Amúgy meg nekem egyetlen férfi nagylelkűségére sincs szükségem, már a legelső randin szeretem fizetni a fogyasztásomat. Ettől függetlenül nem jövök össze olyannal, aki nincs a szintemen.

2024. jan. 10. 14:57
 46/61 anonim ***** válasza:
4%

Ha meg nyitott kapcsolat, akkor meg nem mindegy mije van vagy mije nincs? Rosszabb az ágyban, aki otthonra kényszerült lakni? Miért? Mi az összefüggés a kettő között?

A szinteden? Khm. Mielőtt erre reagálnék: Kiket tartasz lúzer csődtömegnek? És nehogy személyneveket írj, mert abból aztán nem nagyon fog kiderülni. 😉

2024. jan. 10. 15:01
 47/61 anonim ***** válasza:

A nyitott párkapcsolat PÁRKAPCSOLATOT jelent, nem szexkapcsolatot. Javaslom, művelődj.

Amúgy a legtöbb pasimnak ez nem felet meg, úgyhogy monogámiában éltünk, még csak egy spicy üzenet erejéig sem csaltam meg egyiket sem.

Azért lényeges egyébként, hogy mije van, mert nem fogok késdobálókban randizni, vagy sétálgatni a -8 fokban. Nem fogok szar helyre menni nyaralni, nem fogok szar közös albérletbe költözni stb.

Azt tartom lúzer csődtömegnek, aki nem tudja elérni azt, amit egy átlagos 22 éves lány elért. Aki az anyjánál lakik, minimál bérből tengődik stb.

2024. jan. 10. 15:07
 48/61 anonim ***** válasza:
3%
Hát az elviselhetetlen stílusodból, szerintem azért "preferálod" a nyitott párkapcsolatot, mert senki nem bír melletted megmaradni, mert amúgy lenne rá igényed, csak hát így. 😉 Bizonyíték erre, ha tagadod. 😉
2024. jan. 10. 15:12
 49/61 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy te nem személyeskedsz. :D
2024. jan. 10. 15:14
 50/61 anonim ***** válasza:
5%

Ha már neked lehet. 😉 De amúgy bevallom nem számítottam értelmes válaszra, mert ha nincs összefüggés a monogámia járása és a férfi javainak nézése között, pláne ha az empátia alatt azt értetted (vagy kínosan belemagyaráztad) hogy az empátiából kell összejönni a másikkal, akkor ott aligha születik értelmes válasz.

A baj csak az, hogy az ilyen hozzászólások miatt, mintva tiéd, általánosítják és ítélik el a nőket, de még azokat is, akik értékesek, és tényleg megérdemlik, hogy szeressék őket, jól bánjanak velük, megbecsüljék és hűségesek legyenek hozzájuk.

Miért járatod le a viselkedéseddel a nőket? Mi bajod velük? Talán az, hogy mellettük meg tudnak maradni a férfiak? Tehetnek ők róla, ha melletted nem?

2024. jan. 10. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!