Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy olyan emberhez vonzódtál, akit szégyelltél és kínosnak érezted az egészet?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka?2023. aug. 26. 10:48
1/12 anonim válasza:
Nem. Lol. Miért vonzódtam volna hozzá?
Ez is valami női dolog?
2/12 anonim válasza:
Igen, volt. Fiatalabb kollégám volt, volt is köztünk valami, de nem vállaltam fel, mert féltem volna, hogy kitudodik a munkahelyen.
4/12 A kérdező kommentje:
Hogy mondjak egy példát, egyszer régen egy kukás csávóhoz vonzódtam. Én voltam 21 kb, ő meg 35 körül. Hát az nagyon ciki volt. Nem lett belőle semmi szerencsére.
2023. aug. 26. 11:02
5/12 anonim válasza:
Mármint a kukás csávó szerencséjére, mert kettőtök közül te vagy szégyellnivaló.
6/12 anonim válasza:
#4: Mégis mi a fenéért lett volna ciki?
7/12 anonim válasza:
27 vagyok, nemrég szexeltem egy 18 éves sráccal. Na ezt cikinek érezném, ha kitudódna, csak közeli barátnőimnek mondtam el.
9/12 anonim válasza:
"egyszer régen egy kukás csávóhoz vonzódtam. Én voltam 21 kb, ő meg 35 körül. Hát az nagyon ciki volt. Nem lett belőle semmi szerencsére."
Nem keresnek rosszul pedig. Attol meg mert kukas auton dolgozik lehet normalis es nem buta. Raktarosnak is sokszor elmennek egyetemistak es az miatt nem fogja lenezni senki.
10/12 anonim válasza:
Én ezekre a történetekre inkább mindig büszke vagyok és meghatódok hogy ilyen formában nem foglalkoznak senki és semmi véleményével, a szerelmük viszont hiteles és tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!