Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek is volt mar olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt mar olyan, hogy azert hagytatok ki szexet mert feltetek/szegyelltetek ovszert venni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 14. 22:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%
Ez itt a felnőtt párkapcsolatok témakör. :|
2018. márc. 14. 22:55
 2/26 A kérdező kommentje:
27f
2018. márc. 14. 22:55
 3/26 A kérdező kommentje:
Most lett volna egy lany aki lefekudt volna velem. Rendezett lakast is stb ahol nem volt epp aznap egesz nap senki, hivott felfele...de nem volt nalam gumi. A megszakitasos modszert meg nem engdte. En meg biztos nem fogom egetni magam azzal, hogy bemegyek ovszert venni. Mondtam neki vegyen o. Erre “ott hagyott”.
2018. márc. 14. 22:58
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne égő ha óvszert veszel?! Hány éves vagy ne haragudj?!
2018. márc. 14. 23:01
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Kamu!
2018. márc. 14. 23:06
 6/26 anonim ***** válasza:
44%
Miért nem vettetek együtt?
2018. márc. 14. 23:10
 7/26 anonim ***** válasza:
20%

Egyes emberek számára maximum a mérete lehet gáz, he-he-he-he.

Vagy ha valami bizarr fajtát kívánsz vásárolni.

Na jó, annyira nem kínos ez, viszont a szexshop-ba lehet én is kalapban-napszemüvegben-álszakállal mennék be, igaz ott lehet elevickélnék a "normális" vizekről.

2018. márc. 14. 23:16
 8/26 anonim ***** válasza:
12%

volt velem ilyen.

hátpróbás csaj volt így nem szívesen raktam volna bele csupaszon.

szóval áthívott kajálni,meg is ettem mindent és akkor témázgatás,erre nem volt nála gumi,eddig mindig volt.

de mondta,hogy őt nem érdekli mert már nem bírja.

engem meg azért csak érdekelt bakker.

szóval mondtam,hogy van lent a kocsimban gumi,de egy kicsit kapja már be mert már nagyon áll.

szopatás,közben többször rám szólt,hogy most már tényleg menjek le érte,de visszanyomtam a fejét.

aztán elélveztem,mondtam,hogy lemegyek a gumiért és jövök vissza,lementem aztán hazajöttem aludni.

2018. márc. 14. 23:19
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

A megszakitasos modszer nem fogamzasgatlas, es foleg nem ved a nemibetegsegek ellen.

Ha 16 eves lennel, akkor is rettento gaz es ciki lenne a viselkedesed.

2018. márc. 14. 23:23
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Sose volt ilyen.

Az eladó arca akkor se rezzent,amikor óvszert, betétet és terhességi tesztet vettem egyszerre.

2018. márc. 14. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!