Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan randevútok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan randevútok (férfi vagy nő, mindegy) amikor szó nélkül ott hagytátok a partnereteket?!

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi volt az ok?
2017. júl. 6. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, de engem már hagytak ott, mert késtem 10 percet életemben először. Persze én mindig vártam a fiúra, volt, hogy fél órát, és soha nem tettem szóvá, én meg az egyszeri 10 perces késésemmel kiakasztottam.. Azóta már szakítottunk, mert rájöttem, hogy ro.hadtul nem illünk össze :D
2017. júl. 6. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy sziát mindenképpen kipréseltem magamból.
2017. júl. 6. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egyszer fordult meg a fejemben, hogy amíg a srác vécére ment, én sarkon fordulok és szó nélkül távozok. De erőt vettem magamon, hogy ez azért mégiscsak bunkóság lenne, megvártam míg visszajön, és mondtam, hogy másnap korán kelek, blabla, úgyhogy mennem kell, szia.

Netes randi volt, irtózatosan szerencsétlen volt az ürge, nagyon bugyuta vicceket mondott egyfolytában, pedig látta h még csak mosolyogni se nagyon tudok rajta, viszont ha én mondtam valamit, ami mérsékelten sem volt humorosnak mondható, úgy nyerített, mint valami ló, és mindenki minket bámult, végtelenül kínos volt.

Fél óráig bírtam aztán mentem.

2017. júl. 6. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. erőszakosan lesmárolt,pedig tiltakoztam. sarkon fordultam és otthagytam a pcsába.
2017. júl. 6. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Olyan volt, hogy a csaj roppant bunkó volt, erre kikértem a számlát odaadtam a pincérnek a közös fogyasztás árát, és mondtam neki, hogy akkor legyen jó itt fejezzük be.

Olyan, hogy szó nélkül leleptem sosem volt, egyszer pl randi után egy netes lánnyal, nagyobb bajsza volt, mint Rúzsa Sándornak, vele is megettem egy sütit, megírtam a teát elbeszélgettünk, majd udvariasan el köszöntem és persze nem lett folytatás

2017. júl. 6. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt, a csaj annyira bele volt merülve a telefonjába a "beszélgetés" alatt, hopgy egy egy aha és ühüm-ön kívül más nem jött ki a száján.

szóltam h kimenek mosdóba, tovább tartott mert sor volt, mikor visszaértem, szabadkoztam a késedelemért.

Fel se tűnt neki, hogy kimentem a mosdóba!

Pár perc múlva újra elnézést kértem, amit szerintem szintén nem vett észre, mentem a pincérhez fizetni a SAJÁT fogyasztásom, és eljöttem.

2017. júl. 7. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!