Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig van egy jobb?
Figyelt kérdés
Nemrég beszéltünk erről a barátnőmmel, hogy mindig van egy nagyobb "hal". Elmeséltem neki, hogy elvileg Harry és Meghan is így jött össze. Meghannak volt barátja, de hát a Harry egy ország hercege. Nagyobb buli, miért is ne. Barátnőm erre "hát megtudom érteni.." valószínűleg ő is így döntene mint Meghan és otthagyna:D. Viszont ugyan ez fordítva, hogy most egy híres színészel vagy modellel lenne esélyem járni. Hát nem tudom. Nyilván ezek elég szélsőséges esetek, elég kevés az esélye hogy egy modell vagy egy herceg betoppanjon az ajtódon. De ez a lényeg, hogy annyival másabb világot adna egy ilyen kapcsolat, hogy nehéz neki ellenállni. Ez egyben érthető és szomorú is.
Ti mit gondoltok erről?
2023. aug. 24. 21:15
11/12 anonim válasza:
Miben jobb? Én pl otthagytam a programozónak tanuló, gazdag családból származó exemet, mert toxikus érzelmi fogyatékos szar volt, és összejöttem egy szegény gyerekkel, akin volt vagy 50 kg plusz súly. Nekem ő jobb volt, mert érzelmileg többet adott, de azt tudom, hogyha az elsővel maradok, most anyagi gondjaim nem lennének. Aztán később megtapasztaltam, hogy én se vagyok másoknak a legjobb, szinte az összesnek az exe kellett, vagy akibe előttem szerelmes volt. Ebből azt tanultam meg, hogy az ex mindig jobb, mert megelőzött, őt ismeri és én nem írhatom felül. A jelenlegi páromat meg senkiért nem hagynám el, amúgy se rajongok sztárokért, de pl gazdag meg sikeres férfiakért sem hagynám el. Nála nincs jobb.
12/12 anonim válasza:
Értem, #10, te vagy a munka hőse. Vagy én ragadtam le valahol, de nekem még mindig 24 órából áll egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!