Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig van egy jobb?

Figyelt kérdés

Nemrég beszéltünk erről a barátnőmmel, hogy mindig van egy nagyobb "hal". Elmeséltem neki, hogy elvileg Harry és Meghan is így jött össze. Meghannak volt barátja, de hát a Harry egy ország hercege. Nagyobb buli, miért is ne. Barátnőm erre "hát megtudom érteni.." valószínűleg ő is így döntene mint Meghan és otthagyna:D. Viszont ugyan ez fordítva, hogy most egy híres színészel vagy modellel lenne esélyem járni. Hát nem tudom. Nyilván ezek elég szélsőséges esetek, elég kevés az esélye hogy egy modell vagy egy herceg betoppanjon az ajtódon. De ez a lényeg, hogy annyival másabb világot adna egy ilyen kapcsolat, hogy nehéz neki ellenállni. Ez egyben érthető és szomorú is.

Ti mit gondoltok erről?

2023. aug. 24. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
A legtöbb ember a párkapcsolatot egyszerűen használja. Amint lesz lehetőség jobbra, lelépnek. Nagyon, de nagyon kevés kivételt látni.
2023. aug. 24. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Meghan szingli volt, mikor megismerte Harry-t, és egy nő szervezett nekik vakrandit, akinek az apja és Károly herceg jó barátok.
2023. aug. 24. 21:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Látom megfogtad a lényeget:D
2023. aug. 24. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Hát én az egyszerű nöket kedvelem. Agrár kis-közép vállalkozóként biztos nem illenék össze egy hírességgel vagy celebbel. Nehezen tudom elképzelni,hogy egy hosszú 30órás napon kijön hozzám vagy vacsorát hoz nekem. Ergó van úgy hogy a kevesebb több, ha tehetném se mennék egy szint fölé.
2023. aug. 24. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Egy hosszú, 30 órás napon😂😂😂
2023. aug. 24. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

A legtöbben nem akarnak híres színésszel járni. Minden, csak nem családbarát. Te mennyire lennél nyugodt, hogy tudod, hogy a modell barátnőd sokkal jóképűbb és gazdagabb pasikkal van körülvéve, mint te?

Az ember többsége nyugodt, kiszámítható életet akar. Ti még nem akarhattok semmil igazán komolyat, csak elvagytok egymással a jelenben.

2023. aug. 24. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#6: Hú. Te amúgy jársz emberek közé?

A legtöbb ember imádná, ha nem kéne többet dolgoznia és egy sztárral járhatna. És neeem, a legtöbb ember itt is pont azért rinyál, hogy nem nyugodt életet akar.

2023. aug. 24. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
A legtöbb ember nem imádná, csak az incelek álma egy top model.
2023. aug. 24. 23:44
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
#8: Hát, ja. Vannak emberek, akik képesek érvelni. És vannak, akik mindenre rávágják, hogy incel. Bizonyára a koncerteken sikító lányok, akik mennek a toytoy mögé, incelek.
2023. aug. 24. 23:47
 10/12 anonim ***** válasza:
#5ös Hajnalban kimentem kaszálni, délelőttől estig aratni ,harmaton meg forgattam a reggeli kaszálást
2023. aug. 25. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!