Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exek vagy az utánam lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exek vagy az utánam lévő partner miért jobb mindig mint én?

Figyelt kérdés
A legutóbbi exemtől ezt kaptam meg, és ős is szakított velem. Pedig ő akart velem annyira randizni, meg együtt járni is velem. Mikor együtt voltunk az exeit beszélte, először csúnyán beszélt róluk. majd a kapcsolat vége fele meg jobban. De volt akit szidott. Most bezzeg meg az új nője a jobb, mint én, akivel már egy biztos jövőt is kiépített.
2020. ápr. 15. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az új mindig izgalmasabb, mint a megszokott. Kérdés inkább csak az, hogy meddig tart ez az új hatás?

Meg az is nyilvánvaló, hogy sem veled, sem a korábbi exeivel nem illett össze. Inkább csak élvezte, hogy van vele valaki, és próbálta azt hinni, hogy „ő az igazi” (pont, mint te). Az ilyen az nem kapcsolat. Örülj neki, hogy már nem vagy vele!

2020. ápr. 15. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tedd már magad túl ezen.

Más is futott már bele olyan emberbe aki nem volt az igazi, nem csak te.. nemhogy örülnél, hogy vége lett.

Keress olyat akinek te vagy a legjobb. Ha jól sejtem, ez már nem az első kérdésed és nem is a második. Csak rombolod magad ezzel, hogy folyton ezen agyalsz.

2020. ápr. 15. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az is elmúlhat. Ahogy írták újdonság varázsa.

A megfelelő társ veled fog maradni.

2020. ápr. 15. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!